Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nem gáz hetedhét országra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem gáz hetedhét országra szóló lakodalom után elválni?

Figyelt kérdés
Tényleg komolyan kérdezem. Olyan nagy feneket kerítenek az emberek, hogy életük párjával összekössék az életüket. Ha tényleg olyan nagy volt a bizalom és a tisztelet egymás iránt, miért váltok most el?
2019. ápr. 16. 14:19
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
A nagy lagzi általában a rokonságnak szól, meg azt "úgy szokás". Ez nem segít a későbbi problémákon, azokat meg többnyire nem látni előre.
2019. ápr. 16. 14:24
 2/19 anonim ***** válasza:
93%
Mert eltelik 15-20 év, mindketten változnak, sokszor rossz irányba. Elmúlik a rózsaszín köd és kiderül milyen a másik ténylegesen. Csalódnak egymásban, kiütközik az igazi énje az embernek. És inkább elválnak, minthogy keserítsék egymás életét.
2019. ápr. 16. 14:26
 3/19 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem gáz. Pláne, ha még az esküvőre felvett hitel le sem járt, de már válnak. Kell rendezni egy szolid ünnepséget/lagzit és kész. Majd a 20. vagy sokadik házassági évfordulóra kell nagy bulit csapni, mert akkor már van miért. Előre inni a medve bőrére, utána meg válni... Nem hiszek a külsőségekben, nem ettől lesz jó egy házasság.
2019. ápr. 16. 14:28
 4/19 anonim ***** válasza:
61%

De az :D

32/f

2019. ápr. 16. 14:28
 5/19 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom, köszönöm a válaszokat. A CSOK-kal pedig végképp megbolondítják a fiatalokat.
2019. ápr. 16. 14:33
 6/19 anonim ***** válasza:
60%

És miért fáj az neked, hogy egy jót buliznak? Ha meg nem működik, akkor nem ragadnak bent egy rossz kapcsolatban, hanem mernek új életet kezdeni. Ilyen alapon ne költözzünk össze a másikkal, ne menjünk drága nyaralásra a másikkal, ne vegyünk neki ajándékot, mert bármikor véget érhet a kapcsolat. Én egyszer már elváltam, de sosem bántam meg azt a 7 évet, amit a volt férjemmel töltöttem. Aztán újra férjhez mentem, 8 éve vagyok vele, nem tudom mit hoz a jövő, de most legalább boldog vagyok, és nem mások válásával foglalkozok.

Neked egyébként hány éves a kapcsolatod? Biztos vagy benne, hogy örökké fog tartani? Vagy nincs is kapcsolatod?

2019. ápr. 16. 14:49
 7/19 anonim ***** válasza:
58%

Nem értem, miért lenne gáz. Amikor valaki megházasodik, szereti a párját, hagyományosan szeretné összekötni az életét és a szerettei körében megünnepelni. Amikor összeházasodnak, senki sem úgy megy neki a házasságnak, hogy ugyis elválnak x év múlva, hanem úgy, hogy szeretik a másikat és egy életet szeretnének együtt eltölteni. Pénztárca mélysége szerint pedig hagyományosan megünneplik. Mi ebben a gáz? Nem kötelező dolog, aki nem akar, az nem házasodik és kész.

24/N

2019. ápr. 16. 14:51
 8/19 anonim ***** válasza:
84%
Amerikában megvizsgálták, hogy minél drágább az esküvő, annál nagyobb valószínűséggel hamar válásra kerül sor. Nyilván itthon sem lesz másképp.
2019. ápr. 16. 14:54
 9/19 anonim ***** válasza:
50%
Nem gáz mások életében vájkálni, miközben neked nincs életed?
2019. ápr. 16. 14:59
 10/19 anonim ***** válasza:
65%
Neked mi közöd?
2019. ápr. 16. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!