Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem gáz hetedhét országra szóló lakodalom után elválni?
És miért fáj az neked, hogy egy jót buliznak? Ha meg nem működik, akkor nem ragadnak bent egy rossz kapcsolatban, hanem mernek új életet kezdeni. Ilyen alapon ne költözzünk össze a másikkal, ne menjünk drága nyaralásra a másikkal, ne vegyünk neki ajándékot, mert bármikor véget érhet a kapcsolat. Én egyszer már elváltam, de sosem bántam meg azt a 7 évet, amit a volt férjemmel töltöttem. Aztán újra férjhez mentem, 8 éve vagyok vele, nem tudom mit hoz a jövő, de most legalább boldog vagyok, és nem mások válásával foglalkozok.
Neked egyébként hány éves a kapcsolatod? Biztos vagy benne, hogy örökké fog tartani? Vagy nincs is kapcsolatod?
Nem értem, miért lenne gáz. Amikor valaki megházasodik, szereti a párját, hagyományosan szeretné összekötni az életét és a szerettei körében megünnepelni. Amikor összeházasodnak, senki sem úgy megy neki a házasságnak, hogy ugyis elválnak x év múlva, hanem úgy, hogy szeretik a másikat és egy életet szeretnének együtt eltölteni. Pénztárca mélysége szerint pedig hagyományosan megünneplik. Mi ebben a gáz? Nem kötelező dolog, aki nem akar, az nem házasodik és kész.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!