Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet Budapest 3. kerület körül lakodalmat tartani?
Sziasztok!
3.kerületben lesz az esküvőnk és nem tudom, hogy itt Budapesten mi a szokás? Gondolom nem elég, ha csak étterembe viszem a csapatot? Hol lehet itt lakodalmat tartani? Menyasszonyom sem tudja, én meg 300 km-ről költöztem fel hozzá. Hol lehet itt lakodalmat tartani???
Köszönöm a válaszokat és ajánlatokat, példákat!
Gyakorlatilag minden sarkon van étterem, majdnem mindenhol vállalnak esküvőt is. Ha exkluzívabb helyet akartok, vannak hotelek, panziók, rendezvénytermek, vagy akár kastélyok, amiket ki lehet bérelni. Írd be a google-ba, hogy "3. kerület rendezvényhelyszín" és lesz több ezer találatod.
Ha a 3. kerület nem elég romantikus, akkor nézzetek körül Szentendrén, Pomázon, esetleg a Dunakanyarban.
Olyan esküvőtök legyen, amilyent ti szeretnétek, ne olyan, amilyen "szokás". Mi a szertartás után 9 vendéggel elmegyünk egy étterembe , és vacsi meg torta után mindenki megy is haza. De voltam olyan esküvőn is, amit a Bazilikában tartottak, a vacsorán pedig már "csak" 170 fő volt, hajnalig zenével, miegymással.
Egyébként a lakodalmakat is általában étteremben tartják, azt pedig, ahogy írták, nagyjából minden sarkon találni. Fontos amúgy, hogy a 3. kerületben legyen? Mi először kerestünk éttermet, és minden más helyszínt ahhoz igazítottunk. Gyönyörű helyek vannak, csak a pénztárcátoktól függ minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!