Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok ötletet adni, hol legyen az esküvő és a lakodalom?
Szóval az a helyzet, hogy párommal az ország 2 végéből származunk, és ötletem sincs, hol legyen a buli.Mindenképpen szeretnénk vendégül látni a rokonságot, és alapvetően nem is sajnáljuk rá a pénzt, de azért túlzásokba nem szeretnénk esni a milliókkal.
Szóval párom Debrecen környéki, így a rokonsága nagy része is. Én szombathelyi vagyok, mindketten itt élünk a párommal és az anyai ági rokonságom is jellemzően itt él, de apám és az apai ági rokonságom Sopronban. Szóval a násznép nagyobb részét utaztatni kell és elszállásolni.
Ha egy semleges helyen tartjuk, ami kb mindenkinek egyenlő távolságra van, akkor az egész rokonságot el kell szállásolni. Ez kb 120 fő.
Az apai rokonság létszám szerint a legkevesebb. Az anyai a második és a párom rokonai nagyrészt egy helyen laknak.
Ti mit találnátok ki a helyzetünkben?
Mi is esküvőt szervezünk, de már a lényegi részén túl vagyunk. Na szóval, ha a ti érdeketeket nézzük pénz ügyileg akkor az lenne a megoldás, hogy ott tartjátok ahonnan a legtöbben jönnének, így csak a rokonság kisebb részét kell el szállásolni. Én egyébként ezt az opciót választanám.
A másik az az, hogy fél úton tartsátok. Ez a költségesebb, ugyanis mindenkinek kell szállás. A pozitívuma annyi, hogy egyik család sem érzi úgy, hogy a másik kényelmét nézed.
Szombathelyet mondanék én is, mert kevesebb embert kell elszállásolni. (Nekünk is ez volt a kérdés csak 2 országgal kapcsolatban).
Azzal számolj hogy a debreceni családi részből lehet nem jönnek el így se annyian a benzinpénz, idő miatt. De emiatt ne érezd rosszul magad, mert ha fontos vagy, elmennek.
Én nem tudom ki pontozza le a válaszokat, de érdekelne, hogy miért... A válaszok egytől egyik hasznosak voltak, köszönöm szépen, végig nézem a szálláslehetőségeket, és az fog dönteni, melyik variáció lesz a legolcsóbb, a többi nagyságrendileg ugyanaz lenne várostól függetlenül. :)
3as: mi van? valamit félre értelmezhettél, vagy simán kötekedni jöttél, de azért jó, hogy hozzászóltál ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!