Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Váljak vagy maradjak egy kihűlt házasságban?
Hát ennek már vége szerintem válás lesz vagy kibírod még pár évet ha a gyerekek felnőnek akkor mész.
Ezt csak te tudod eldönteni.
Nalunk hasonlo a helyzet, keptelen vagyok lefekudni vele de o a legjobb baratom es mindennel jobban szeretem, de jelenleg utkeresesben vagyok, probalom megtalalni h mit csinaljak az eletemmel. Nalam az elhagyas nem megoldas mert tudom, h o szamomra alapvetoen tokeletes-de szexualisan abszolut eltavolodtam tole. Masfelol a szex nem minden, pl szeretek hozzabujni, nem tudom nelkule elkepzelni az eletem.
Van szeretom is es ez ad egyfajta balanszot, szoval semmi baj ha megnezel mas pasikat-nalam ez mukodik. Nem hozta rendbe a hazassagomat de ravilagitott a ferjem elonyeire, szexualisan es valahol erzemileg is kielegit es a szeretom mellett “le vagyok nyugodva”. Moralis kerdest nem csinalok belole, ennel sokkal fontosabb dolgokra fokuszalok jelenleg.
Pont mint bátyáméknál. Az asszony kiszeret a férjéből, majd véletlenül talál valakit aki pont megfelelne neki. A bátyám kikészül, mondja, hogy pakoljon és a gyerekek maradnak(13-15 évesek), de az asszony már meginog, mert rájön, hogy van vesztenivalója. Felmerül a nyitott házasság gondolata, mert logikusan átgondolja, hogy az életminősége érezhetően romlana és a gyerekeit sem akarja elhagyni. Olyan érzés minta csapdában lennél, kérdés melyik kezedet akarod leharapni?
Én mindig azt az elvet vallottam, hogy valaki menni akar és felrúgja a házasságot, az pakoljon és hagyjon rendet maga után, ne tegye tönkre a többi ember életét, legyen gerinces és nagyvonalú. Aki a saját egoja miatt elköltözteti a gyerekeit az otthonukból, iskolát kell váltaniuk, elveszítik a barátaikat az nem gondolkodik felelősségteljesen.
40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!