Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Váljak vagy maradjak egy kihűlt házasságban?
Sajnos ez esélyes 37-38 éves korunk körül....én mar tudom, hogy ket kulonbozo szemelyiseg nemigen birja sokaig egyutt.
En anno megprobaltam ujra az exemmel de ő nonstop más nőkre vágyott igy csak szakitottam...hamarabb kellett volna.
Azert tennek meg egy probat, esetleg parterapi?
Okos tipp nagyon kedves előző! Odaadó hűséges férj és te azt tanácsolod, hogy csalja meg.
Van is valaki, aki tetszik? MErt az tud még hasonló érzéseket kiváltani...
Kerdezo, ez az emberek tobbsegenel elojon ebben a korban. Olvass utana eletkozepi valsag, hatha ralelsz valami hasznosra, amivel megmentheted a hazassagod.
Sajat pelda, nalunk is elojott, huztuk halasztottuk, de valas lett a vege.
42F
Milyen a férjed? Ápolt? Alkata?
Mi a bajod tulajdonképp?
Szerintem egyáltalán nem a férjeddel van a bajod hanem ez valami életközépi válság lehet, az egész élethelyzeteddel bajod van.
Én is voltam így. Elegem volt. Mindenből és mindenkiből, el akartam menni, untam, hiába volt jó munkám, életem, szeretteim, barátaim, pasik. Aztán egyik napról a másikra jegyet vettem, elutaztam és most távol élek az igazi otthonomtól...
Próbáld egy kicsit körvonalazni hogy mi az amit nem érzel az igazinak a férjedben. Kell hogy legyen valami ami ezt az egészet elindította. És ugye azt leírtad h ő próbál javítani, szerintem itt te vagy a ludas hogy hagyod az egészet és nem próbálkozol.
Igenis harcolj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!