Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogadjam el apukám barátnőjét?
Igazából értelmetlen a kérdésed.
Megszeretni valakit nem elhatározás kérdése.
A tisztelet megadása a másiknak az igen.Csakhogy!Ez a nő cseppet sem tisztelt téged eddig sem(igen a gyereknek is jár!),ezentúl sem fog...7 éve belement egy kapcsolatba,amibe nem szabadott volna(mert akkor kellett volna a szüleidnek válni,igen pont miattad,hogy egy tinilány ne abban nőjjön fel,hogy a férj félremehet,mert...)
Úgyhogy szerintem a kapcsolatod a nővel az éves pár kötelező pofavizit lesz..ha lesz...erősen bent van a pakliban,hogy a barátnőt is "elhagyja",mert majd most kiderül,hogy nőből van ő is...ráadásul már "vigaszra" sincs szüksége,esetleg a barátnő gyereket,házasságot szeretne...ne parázz.Ha találkoztok ne legyél bunkó,de a nyakába se kell borulni.
(még annyi:ha csak egy csöppnyi tisztesség van a nőben,úgyse akar veled találkozni)
17.03:a tisztelet nem jár senkinek..azt ki kell érdemelni.
Mondjuk egy nő,aki belemegy egy 7! évig taró zavaros kapcsolatba,az max.szánalomra,nem tiszteletre méltó.
Más dolog,hogy attól mert valaki kivetkőzik emberi mivoltából(pl összeáll egy nős férfival,válás helyet félrejár),attól még a kérdezőnek nem muszáj lesüllyedni a szintjükre.
fogadd el a barátnőt, hiszen anyukád is most már boldog!!
jobb h külön vannak...így boldogabbak lehetnek
Annyira könnyen mondjátok/írjátok, hogy fogadja el. Egyáltalán nem olyan egyszerű az. Én ennél még rosszabb helyzetben vagyok, szóval könnyen tudok bármit is mondani. Nem írtad, hogy a nő hogyan viszonyul hozzád, ezért remélhetőleg jól. Ha igen, akkor szervezzetek közös programokat 3-an és ismerd meg. Lehet, hogy szimpatikus lesz, lehet, hogy nem. Ha nem, akkor egyáltalán NEM KELL elfogadnod. És remélem nem jársz úgy, mint én, hogy egyenes utáljuk egymást apa nőjével, akit ő sem szeret, csak a gyerek miatt...még 1,5 évet ki kell bírni.
14L - Kérlek, ne ítéljetek el a kor miatt, igenis sok mindent tudok erről a témáról. Sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!