Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ti mit tennétek ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Válás közepette nyernétek egy igen magas nyereményt (100 millió ft fölött).Ugye ha felveszed a pénzt azt jogilag meg kell felezni.Másik lehetőség hogy kijátszod mondjuk a legközelebbi családtagoddal feteted fel mintha ő nyerte volna és akkor asszonyka mehet üres zsebbel?

2019. jan. 19. 14:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Miért kéne megfelezni? Nyersz a lottón vagy sorsjegyen azt miért kellene felezni? Az csak a tiéd! Csak az osztódik amit házasság alatt együtt vettetek, pl kocsi, ház, bútor.... Ha meg nincs közös vagyon akkor az se.
2019. jan. 19. 14:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Ügyvédeddel konzultálj ezügyben szerintem.
2019. jan. 19. 16:07
 3/8 anonim ***** válasza:

Jogásznak tanulok, lassan végzős vagyok.

Ha válás vagy akár házasság alatt nyersz valamit az a Te különvagyonodnak minősül.

Felezni csak a házasság fennállása alatt szerzett közös vagyont kell felezni, míg a különvagyon a te tulajdonodban marad.

2019. jan. 19. 16:26
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2019. jan. 19. 16:33
 5/8 anonim ***** válasza:
tanulj! Hétfőn suli!
2019. jan. 19. 16:37
 6/8 A kérdező kommentje:
A dolog jogi részét értem.Etikai szempontból mi lenne a helyes?Egy nagyon hosszú kapcsolatról van szó?Hadd menjen üres zsebbel?Sem megcsalás nem történt semmi kül egyszerűen ennyi volt.
2019. jan. 19. 19:43
 7/8 A kérdező kommentje:
-?
2019. jan. 19. 19:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Etikai szempontból vagy lelkiismeretfurdalasod van? Nézd ha érzelmileg màr nem fontos neked az illető szerintem ne is tudjon erről. Ha tényleg nyertél tedd be a bankba és ha lesz új szerelmed és lesznek gyerekeinek akkor rájuk koltsd!
2019. jan. 19. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!