Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki volt hasonlo helyzetben, Mi jarhat nekem?
Szoval a ferjem el koltozott a kozos lakasbol,hitel van a lakasunkon amit azota is en fizetek egyedul ,mert nem ad bele.Rezsibe sem.
Most ,h el indult a valas,koveteli tolem a lakas hasznalati dijjat,a rezsirol hallani sem akar,se a hitelrol.2 oras bejelentett allasa van ,erre mit fog meg itelni a birosag? Kerhetem,h en maradjak a lakasban?? Ki fizetettethetik
vele visszamenoleg egy osszegben a gyt? Csak jo lenne kepben lenni,mik az eselyeim.
Ha közös a hitel, akkor közösen kell fizetnetek. Ha közös a lakás, akkor a fele értelemszerűen a tiéd. Ha ő nem termel úgymond kiadásokat, mivel nem lakik ott, ne kérj tőle rezsit, te sem tartozol használati díjjal, mivel tulajdonod, nem bérleményed.
Gyt van a képben, így gondolom nálad a gyerek, így a lakásban is te fogsz maradni szerintem. Úgy tudom kifizettethetik vele egy összegben egy bizonyos időkereten belül. Menj el egy ügyvédhez és kérdezd meg ezeket tőle.
32/f
Keress ügyvédet mindenképp.
Mivel arra nem sok esélyed van, hogy gyerektartást fizessen, próbáld meg elérni, hogy az ingatlanrésze legyen a tiétek, úgymond egyben letudja a gyerektartást.
Onnantól a hitelt is valószínűleg te fizeted.
Ezért kell ügyvéd, mert ő tudja, mivel jársz a legjobban, és mire van esélyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!