Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esely ilyen helyzetben, hogyegy targyalas utan elvalasztanak?
Kedves kérdező!
Nagyon sajnálom a helyzetet, nehéz lehet.
Tapasztalatom szerint ha gyermek elhelyezés is van a valasban, legalább 2x kell megjelenni akkor is, ha mindenben közösen megegyeztetek.
Kitartást kívánok, és ne veszítsd el a reményt, vannak még rendes, hűséges nők.
Kedves Kérdező!
Ugyanígy jártam, csak én a feleség voltam, a volt férjem szeretője lett terhes.A gyerek miatt nálunk is 2 tárgyalás volt, és szintén gyerek miatt a nő és férje közti válásnál is 2 tárgyalás volt.
A kisfiatok miatt mindenképp lesz békítő tárgyalás.
Nagyon ritka az egy tárgyalásos válás, de ne törődj vele.
A kisgyereknek meg te leszel az apja - érdekea egy helyzet lesz.
Kedves kérdező,
ilyen esetben kizárt, hogy egy tárgyalás után elválasszanak.
Az egytárgyalásos válás feltételei: ne legyen közös gyermek, a házasságkötés óta ne teljen el 1 év.
Ellenkező esetben közös megegyezéssel vagy tényfeltárásos válással fogtok válni - utóbbi estben ez több év is lehet.
A te esetedben az első tárgyalásnak - a törvény által előírt módon - békítő tárgylásnak kell lennie, és csak ezt követően kezdődik a tulajdonképpeni válóper.
Koncentrálj szerintem a 7 éves kisfiatokra, hogy a lehető legkevesebbet sérüljön a válásotok során :S, vagy ha vissza tudtok szeretni egymással a feleségedbe az lenne a legjobb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!