Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te lemondanál a pénzről ebben a helyzetben?
Röviden:
válás
2 gyerek anyánál
900 ezer autóhitelt fizettem ki helyette mint kezes (nem használtam)
Ezen felül még kb 4 millió forintal tartozik nekem a vagyonmegsoztás és egyéb okok miatt.
lakáshitelt,rezsit, közös költséget nem fizeti az anya, lakáshitelt felmondták.
Lakást el akarjuk adni, de ami marad kb 3 millió, azt mind ő szeretné megkapni és ehhez mereven ragaszkodik.
Ha nem megyek bele, hagyja, hogy végrehajtásig, majd árverezésig fajuljon a dolog.
minden hitel közös hisz házasok voltatok már mért tartozna neked
a ház is közös ami marad utána felezödik
Ne hagyd magad még jobban kihasználni! Sosem lesz elég neki a pénz, ráadásul a gyerekeidet is ellened hangolja majd. Legyél kemény vele, mert míg élsz rajtad fog taposni.
"A nő olyan, mint az autó. Csak kétszer tud igazán örömet okozni. Egyszer, amikor megszerzed, és egyszer, amikor megszabadulsz tőle. Viszont ez a két pillanat egy férfinak minden pénzt megér."
Utolsó!
Az idézet ellentmond azzal amit írtál.
Az idézet szerint minden pénzt megér, hogy megszabaduljak tőle, tehát lemondok az engem illető összegről azért, hogy megszabaduljak tőle.
#6 Ez így van. :-) Az idézet a "szójárásom".
Viszont a nők sem mondanak le soha, egy fillérről sem. Te legalább ahhoz ragaszkodj, amit a bíróság megenged, hogy megtarts, ami amúgy is kevés. Utána még úgyis követelőzni fog, a gyerekek mögé bújva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!