Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem ebben a helyzetben?
Igaz, én még fiatal vagyok, de ha elfogadod a véleményem... :)
Először is sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél és ekkora szenvedést élsz át. Ha jól értelmeztem, a megcsalásról már tudtál. Bele tudtál törődni, meg tudtad bocsátani?
Én még nem voltam házas, de fogalmam sincs, túl bírnám-e tenni magam egy ilyenen. És akkor még rátesz egy lapáttal, hogy valószínűleg lett egy szerelemgyereke is. (Ráadásul egy fiatal lánytól, hihetetlen...) Egy ilyen emberben meg tudsz bízni ezek után? Méltónak tartod őt a szeretetedre, hűségedre?
Nem tudom, pontosan mennyi a korod, milyenek a körülményeid, milyenek az emberi kapcsolataid a házasságodon kívül, de az utolsó mondatodat nagyon szomorúan olvastam.
Túl idős vagy egy váláshoz?! Miért lennél? Persze először mérlegelni kell, hogy meg tudjátok-e beszélni, rendbe hozni a dolgokat. De az nem kifogás, hogy nem vagy húszéves! Nem kell 60 évesen sem beletörődni a boldogtalanságba, nehézségekbe. Tudom, hogy könnyű mondani, de jó pár olyan történetet ismerek, amikor középkorúak vagy még idősebbek úgymond új életet kezdtek.
Viszont a "mihez kezdenék egyedül?"-rész kicsit azt sugallja nekem, hogy nem bízol magadban eléggé. Egyrészt megértem, hogy valószínűleg sokkoló lehet belegondolni, hogy mi lenne veled anélkül az ember nélkül, akivel rengeteg évet töltöttetek együtt. DE! Csak azért ne ragaszkodj hozzá, mert félsz az egyedülléttől. Sajnos úgy hozta az élet, hogy én nagyon hamar szülők, család nélkül maradtam, jelenleg párkapcsolatom sincs - azt mondom, jobb ez így, mint egy nem működő kapcsolatban megalkudni. Nem ismerem az anyagi körülményeket, hogy van-e gyermeketek, vagy ezen kívül hogyan teltek az éveitek, mi oka volt a megcsalásnak, de MINDENKÉPP azt mondom, hogy BECSÜLD jobban magad!! És sose feledd, hogy csak azt teheti meg veled a másik, amit hagysz neki, hogy megtegye.
Én mit tennék a helyedben?! Valószínűleg ugyanolyan sokkos idegállapotban lennék, mint te, de próbálnám összeszedni a gondolataimat, meg hogy mit is akarok tulajdonképpen, utána pedig elé állnék és kérdőre vonnám.
Remélem, hogy kicsit tudtam segíteni, és minden jót kívánok! :)
egy fiatal lány
Beszélj vele!
Általában sokkal nagyobbak a félelmeink, több rossz jut az eszünkbe mint amin átmegyünk.
Hogy viselkedik veled azóta?
Kedves, figyelmes, megértő?
Ha érezteti veled, hogy szeret akkor így is van.
Valóban lehet, hogy ővé a gyerek. Gondolom azért tartotta titokban mert félt a reakciódtól. Vissza csinálni lehetetlen.
Beszélj vele mert így csak felörlöd magad.
Furcsa, hogy különleges kapcsolatnak írod le, mégis annyira felszínes a valóságban, hogy szóba se hozod neki, hogy évek óta megváltozott a viselkedése, és látod rajta, hogy valamit titkol.
Értem, hogy hozzánőtt az életedhez a jelenléte, de ez a kapcsolat olyan üres, mint egy buborék. Köze sincsen szerelemhez, intimitáshoz, párkapcsolathoz.
A fenntartása meg is foszt az igazi kapcsolat lehetőségétől.
Beszélj vele erről.
Mondd el, hogy fontos neked, ragaszkodsz hozzá de ezt meg ezt látod.
Legyetek már egymáshoz őszinték!
Bencével értek egyet.
A 6. hozzászólásod megerősít abban, hogy egy róla elképzelt KÉP-be vagy szerelmes, amihez ha hozzáérnél, szertefoszlana. (Ahogy már írtam a buborék-hasonlatot.)
Szerintem ez az egész életetekben így volt, ezért nem tudsz a férjedről az égvilágon semmi lényegeset.
Van Melletted egy ember, aki nem zavar meg abban, hogy azt képzelhess róla, ami tetszik Neked, és az elképzeltek miatt vagy vele.
Most találkoztál egy olyan ténnyel, ami nem illik az elképzelt képedbe, és ez a lilaködös lelkiállapot ezért nem fenntartható már.
Nem őt szeretted eddig sem, hanem a saját ábrándjaidat.
Utolsó,azért nem kis megállapításokat vontál le egy pár sorból,azért ennyi konkrétumot nem tudunk a helyzetről,és ahogy az ember öregedik változik.Az én tanácsom.
Az a valaki aki mutatta a képet,milyen viszonyban van a férjével ?Ha ellenséges feszült viszonyban,vagy áskál,akkor könnyen kereshetett az interneten egy olyan képet amiről bárki elhinné,hogy a férje gyermeke.
A férjét diszkréten,nem lerohanva vonja kérdőre,és mondjon el mindent,hogy ki mondta és mit,és hogy igaz-e ?A reakciójából mindent le lehet olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!