Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elvált emberek! Ti megbántátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvált emberek! Ti megbántátok, hogy megházasodtatok?

Figyelt kérdés
Nemet és kort is írjatok!

2019. jan. 17. 19:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
51%

Ez a jelenség annyira kétszínű, és annyira jellemző.

Minek házasodni, ha semmit se jelent, csak egy papír? De amikor elváltok, akkor megkapod a bélyeget, hogy elvált vagy. Az is csak egy papír.

Mindenkitől megkérdezed, aki szakított valaha, hogy megbànta-e az egész kapcsolatát? Egyébként a fele igen, mert haragban váltak el, a kapcsolat kezdettől rossz volt. A fele nem, mert szerették egymást, boldogok voltak, de valami történt, és vége lett. A válás pont ugyanilyen, csak több a papírmunka.

Az se igaz, hogy a gyerek miatt más. Sok házaspárnak nem született közös gyerek, sok párnak két hét járás után is.

Nem értem, ha az eljegyzés és az esküvő ennyire jelentéktelen lett, pont azért, mert el is lehet is válni, akkor miért pont a válás kap ekkora megkülönböztetést?

2019. jan. 17. 21:30
 12/15 peca1000 ***** válasza:
63%

Ajjaj de mèg hogy! :)

Az 1. és a mostani házasságomat is :)

De szép is volt az agglegény élet :D

2019. jan. 17. 21:48
 13/15 anonim ***** válasza:
63%
életem legnagyobb hibája volt a házasság!!!!!!!!
2019. jan. 19. 21:03
 14/15 anonim ***** válasza:
9%

Soha nem házasodnék újra. A válási procedúra, az acsarkodás, a kicsinyesség, a rokonok megvetése, sajnálata a rémálmomba sem hiányzik.

A volt nejem csodálatos anya, a gyerekeinket imádjuk, de ezen kívül semmi pozitív nem jut eszembe a házasság szóról, családot akart, talált egy palimadarat aki segített neki mindezt megvalósítani.

Soha többet.

40F

2019. jan. 21. 09:36
 15/15 anonim ***** válasza:
54%

Életem legnagyobb hibája volt a házasság. A szép emlékeket bemocskolta egy szerető tartással. Most már hiába akar velem élni, az érzéseim megváltoztak. Felnéztem rá, talán túlságosan is sokat tettem ebbe a kapcsolatba, most lenézem. Ennyi. 25 évet kidobott az ablakon, mert mást is ki akart próbálni. Hát most felszabadítottam a házassági kötelékei alól, az egész világot kipróbálhatja.

N

2019. febr. 3. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!