Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált emberek! Ti megbántátok, hogy megházasodtatok?
Nem.
Volt együtt egy boldog évtizedünk, lett két csodás gyerekünk, sok szép és vicces emlék. És persze sírás is volt, viták, de nem ez volt a jellemző.
Az utolsó pár hónapban romlott el minden. Utólag teljesen világos, hogy a megcsalás miatt.
Időben elváltunk, mielőtt gyűlölködés és mindennapos ajtócsapkodás lett volna. Megmaradt a kulturált hangnem.
Továbbléptünk. Ki így, ki úgy.
Tipikus női válasz, míg ha a férjedet kérdeznénk, simán rávágná, hogy elpazarolt 10 évet az életéből. :D
Meg. Nem kellett volna hozzamennem, de nem akartam egyedul maradni.
38N
Meg. Teljesen és végleg tönkrement az életem.
40+ Ffi.
Nem bántam meg.Volt sok jó kalandunk együtt az életben, egyikünk sem vesztett azzal, hogy találkoztunk és együtt éltünk 10 évet.Csak közbe felnőttünk és mások lettek a célok és a prioritások.Nem született gyermekünk sem így könnyen tovább léphettünk.
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!