Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 60-an felüliek akik 40 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

60-an felüliek akik 40 évesen váltatok, mind megbántátok?

Figyelt kérdés

Anyám is és szerinte minden hatvanon felüli úgy gondolkodik, hogy szélsőséges eseteket leszámítva hülyeség elválni. Szélsőség alatt azt értem amikor alkoholista az ex, vagy olyan aki folyamatosan bunkó. Tehát az nem baj, ha sok közünk már nincs egymáshoz, amíg még tisztelettel bánunk a másikkal, néhanapján még szexelünk is, addig jó az ahogy van.

Ez nekem elég furcsa, de másik két megkérdezett is ugyanígy gondolkodik. Ha pedig tényleg minden idősebbnek ez a tapasztalata, akkor azt komolyan kell vennem.

Szóval van egyáltalán olyan, aki nem bánta meg 20 évvel később sem a válást?

2015. máj. 27. 14:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
33%
A nők kb. fele néhány hónapon belül megbánja a válást. De akkor már késő, esnek egyik ágyból a másikba.
2015. máj. 27. 14:10
 2/12 anonim ***** válasza:
61%

2 x váltam el, és egyiket sem bánom!

60 F

2015. máj. 27. 14:12
 3/12 anonim ***** válasza:
91%

Az én szüleim 45 évesen váltak el. Most 52 évesek, azóta anyukámnak nem volt senkije, egészen idáig. Most, 52 évesen az esküvőjére készül, és bár 7 évig volt egyedül (az ő korában ilyenkor az ember már azt hiszi, egyedül fog meghalni), soha egy percig sem bánta hogy elvált apámtól.

Ennek ellenére én nem hiszem, hogy 40-en túl bemernék vállalni egy válást ha nincsenek olyan súlyos gondok a házasságomban.

2015. máj. 27. 14:28
 4/12 anonim ***** válasza:
86%

Nem saját tapasztalat, de emberekkel dolgozom, szóval...

Én láttam olyat, hogy 70 felett a nő azt mondta, hogy válni akar. Ő már vált volna sok évvel korábban, de a család, barátok lebeszélték róla, hasonló okokból, mint amit felsoroltál.

Nem verték egymást, balhéztak, nem volt szerető vagy bármi egyéb, egyszerűen X gyerek után elhidegültek egymástól. Ő azt bánta, hogy évekkel korábban hagyta magát lebeszélni a dologról, és boldoggá tette a tudat, hogy szabad, nincs hozzákötve egy férfihoz, akihez semmi köze hosszú-hosszú évek óta. :)

Csak, hogy a másik szempontot is megvillantsam. :)

2015. máj. 27. 14:41
 5/12 anonim ***** válasza:
69%

- 42, most 60

- itt két gyerek, ott két gyerek

- csak egyet bánok, hogy az "itt két gyerek" megemberesedését valószínűleg nem fogom már látni

2015. máj. 27. 16:12
 6/12 anonim ***** válasza:
Egyik rokonom is 40+ vált el, most 60 felett van és mindig azt mondja, ő boldog az életével és az új feleségével.
2015. máj. 27. 16:25
 7/12 omba ***** válasza:
100%

Nem bántam meg, bár lehetett volna azt talán jobban folytatni.

Lett még két gyerekem... és sok jó dolog ért még

:D

2015. máj. 29. 09:09
 8/12 anonim ***** válasza:

nekem a nővérem vált el negyven felett, és utána pár év múlva együtt élt egy másik férfivel egy ideig, de utána azt is otthagyta.

Azt mondta, hogy szerinte minden férfinak vannak olyan hibái, amiért ott lehet őket hagyni.

2015. máj. 29. 20:52
 9/12 anonim ***** válasza:
48%
Akkor szokták megbánni,ha nem találnak új párt.Környezetemben ezt tapasztalom.
2015. jún. 5. 21:29
 10/12 anonim ***** válasza:
En 30 voltam amikor elvaltunk.Utana volt ket kapcsolatom, mindketto kb masfel evig tartott. Soha nem bantam meg a valasomat,azt sokkal inkabb, hogy bezarkozva eltem,igy soha nem is talalkozhattam az igazival.60N
2015. jún. 20. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!