Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
60-an felüliek akik 40 évesen váltatok, mind megbántátok?
Anyám is és szerinte minden hatvanon felüli úgy gondolkodik, hogy szélsőséges eseteket leszámítva hülyeség elválni. Szélsőség alatt azt értem amikor alkoholista az ex, vagy olyan aki folyamatosan bunkó. Tehát az nem baj, ha sok közünk már nincs egymáshoz, amíg még tisztelettel bánunk a másikkal, néhanapján még szexelünk is, addig jó az ahogy van.
Ez nekem elég furcsa, de másik két megkérdezett is ugyanígy gondolkodik. Ha pedig tényleg minden idősebbnek ez a tapasztalata, akkor azt komolyan kell vennem.
Szóval van egyáltalán olyan, aki nem bánta meg 20 évvel később sem a válást?
Köszönöm az eddigi válaszokat. Egy újabb vélemény, a 85 éves nagymamámtól, 9-es válaszhoz hasonló, nem szó szerint idézem:
"Ez lutri, előre nem lehet tudni. Az első férjemmel kényszerből házasodtunk. Egyikünknek se volt jó, de sokáig együtt maradtunk, majd 20 év után elváltunk. Utána kétszer is azt hittem, hogy most igazi párt találtam, de kiderült nem. Voltak utána is udvarlóim, de valahogy elszaladtak mellettem ezek a lehetőségek. Visszanézve az lett volna a legjobb ha mégis az első férjemmel maradok. De vannak sokan akiknek sikerül később igazi párt találni. Sajnos csak utólag tudjuk mi lett volna a jó döntés, közben nem."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!