Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nem érti a problémát. Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érti a problémát. Nem érti mért vagyok válságban. Mit mondjak még neki?

Figyelt kérdés

Próbálom elmagyarázni a férjemnek, hogy tennünk kell valamit, mert ez a házasság mindig is valami másról szólt, de soha kettőnkről. Hogy igen is hiányzik nekem az intimitás, a beszélgetés, a fejlődés... Becsülőm őt, mert jó ember, dolgos, jó apa... De nincs párkapcsolat. .. Nem is volt soha.. Nem biztos, hogy válni kell. De tenni valamit és igen is azt akarom, hogy nőjön fel hozzám. Erre a válasz:hülye vagy. Felvágta a fát, próbálok intim lenni... Befordul a sarokba aludni...

De lehet én vagyok tényleg a hülye...

2018. nov. 17. 00:21
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Sodródni
2018. nov. 17. 10:22
 12/16 Bence_ ***** válasza:
100%

Pont ezért allj a sarkadra.

Az már rég rossz amikor az egyik hülyézi a másikat.

Mondthatom, hogy másként látom de ennyi.

Az a gond avval ha ebbe maradsz, hogy a gyerekek így nőnek fel és azt hiszik, hogy ez a légkör a normális.

2018. nov. 17. 12:40
 13/16 anonim ***** válasza:

De miért lett belőle házasság, ha párkapcsolat szintjén soha nem működött?

Persze lehetne tenni valamit, de ha valami sose működött úgy ahogy kellett volna, akkor ezt veszett fejsze. Hány évet akarsz még elbaltázni az életedből? A gyereknek sem jó, hogy ilyen parkapcsolati mintában nő fel.

2018. nov. 17. 16:08
 14/16 A kérdező kommentje:

A gyerekek előtt oda figyelek, hogy mit lássanak, és az apjukról is úgy beszélek, hogy ő pozitívan jöjjön ki mindig. Ha el megy a haverokkal este inni én azt mondom, hogy dolgozik.egyelőre elhiszik és istenítok.... Erre most nem kell trolkodni meg hazudozó dumákkal jönni...

A nyugodt légkör érdekében teszem

2018. nov. 17. 23:17
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy hogy most mit adsz nekik elő. A gyerekek nem hülyék, ahogy idősödnek egyre jobban látni fogják mi is zajlik. És mivel ebben nőnek fel, ez lesz számukra is a "követendő" példa.
2018. nov. 18. 08:23
 16/16 Bence_ ***** válasza:

Gyerekek a viselkedésed, hangulatod, minden belső rezdülésed érzik.

Mivel boldogtalan vagy, érzik, és ezt egy minden tök jó dumával párosítják.

Félre vezeted őket.

2018. nov. 18. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!