Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érti a problémát. Nem érti mért vagyok válságban. Mit mondjak még neki?
Próbálom elmagyarázni a férjemnek, hogy tennünk kell valamit, mert ez a házasság mindig is valami másról szólt, de soha kettőnkről. Hogy igen is hiányzik nekem az intimitás, a beszélgetés, a fejlődés... Becsülőm őt, mert jó ember, dolgos, jó apa... De nincs párkapcsolat. .. Nem is volt soha.. Nem biztos, hogy válni kell. De tenni valamit és igen is azt akarom, hogy nőjön fel hozzám. Erre a válasz:hülye vagy. Felvágta a fát, próbálok intim lenni... Befordul a sarokba aludni...
De lehet én vagyok tényleg a hülye...
Lehet megvan az oka amiért ilyen veled.
Ugyanezt írhatta volna az exem is 4 évvel ezelőtt...nálunk ugyanez lejátszódott...
Mi volt a gond? Nem passzoltunk, nem mint nő és férfi, henem mint két ember.
Ha visszamehetnék az időben, sok mindent máshogy csinálnék, de nem tudok.
Beszéltem már édesanyámmal is a válságomról. Az volt a válasza, hogy ők már a legelején látták, hogy túl nagy a kultúrális szakadék közöttünk... De nyílván nem mertek mondani semmit, mivel az ő házasságuk is rossz. Na mindenki okos utólag és bölcs...
De Most mi a megoldás?
Ha soha nem volt párkapcsolat, akkor nem értem, mi értelme éveket lehúzni egymás mellett.
Az rendben van, hogy te fejlődsz, de ezt nem tudod ráerőszakolni a másikra, amikor az egyértelműen nem akarja. Neki jó úgy, ahogy van ezek szerint.
Két lehetőség van: vagy mellette maradsz és vergődtök tovább a semmiben, vagy kilépsz és kerestek mindketten mást.
4 évig kínlódtam egy ilyen kapcsolatban.Vagyis 14 év házasság utolsó 4 éve telt kínlódással.Nálunk is az volt a válasz, hogy hülye vagyok.
Váltam.
Ugyan nem voltunk hazasok, de hosszu kapcsolat volt. Az utolso 2 evben folyton kertem, hogy valamit valtoztassunk, mert ez igy nagyon nem jo. De mintha a falnak mondtam volna. Aztan egyszer csak eleg volt, elmondtam h be akarom fejezni. Persze akkor meg nem ertett semmit, hiszen neki ez egy jo kapcsolat volt, es engem vont felelossegre, hogy nem jeleztem ha gondom van.
Ebbol levontam a kovetkeztetest, hogy en neki semmit nem szamitottam, meg sem hallotta ket evig, amit beszelek.
Szerintem neked is eljon majd a pont, amikor neked is eleg lesz, es tovabblepsz. En drukkolok neked ehhez, mert egy ilyen erdektelen ferfival nem lehet egyutt elni.
Ugyanez volt. Nem eri meg kinlodmi. Nalunk 20 ev korkulonbseg volt meg nagy kulturalis szakadek. Jol tettem hogy véget vetettem meg a gyerekeim is ezt mondtak -mondjuk ő apának se volt jo. Neki egy volt fontos mindig: önmaga.
Semmit se tudsz tenni ha mint nő es ffi nem illetek össze.
Én hamar megtalaltam a párom aki mellett vegre az lehettem aki vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!