Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy gondolkodhat így?
Figyelt kérdés
Van egy férjem, válófélben vagyunk. Két gyerekünk van. Amikor szakítottunk, egy darabig még így-úgy adogatott gyerektartást, látogatta a gyerekeket. De mindig mondta, hogy szeret, úgyis együttleszünk, tudja, hogy elrontotta, stb. De én már új életet kezdtem.
Mióta beadtam a válást, pénzt se ad, gyerekek se érdeklik. Rendesen meg van sértődve, pedig már 3-4 éve külön vagyunk.Létezik ilyen, hogy a nő érdekli csak, a gyerekei nem? :/
2018. nov. 13. 09:07
11/13 anonim válasza:
De miert ennyi ido utan adtad be a valast..??
12/13 anonim válasza:
Szerintem nem csak ilyen létezik, de olyan is, hogy valakinek annyira sérül az egója, hogy téged bűntet a gyerekeken keresztül.... hány ilyen nőről is hallani... nemde? :) Akkor nem elképzelhető, hogy nem a gyerekeket nem szereti, hanem csak téged akar "leckéztetni"...talán nem véletlen, hogy elválsz tőle.
13/13 anonim válasza:
Nálam is a bosszú volt,évek múlva meg apuka sírdogál h a felnőtt fia az utcán nem is köszön,talán látogatni kellett volna gyerekként,semmi kötödés,idegen neki miért köszönjön,a nevelőapját férjemet hívja apának,az ilyenek magukon állják a legnagyobb bosszút.
A karma hatalma :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!