Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy gondolkodhat így?
Van egy férjem, válófélben vagyunk. Két gyerekünk van. Amikor szakítottunk, egy darabig még így-úgy adogatott gyerektartást, látogatta a gyerekeket. De mindig mondta, hogy szeret, úgyis együttleszünk, tudja, hogy elrontotta, stb. De én már új életet kezdtem.
Mióta beadtam a válást, pénzt se ad, gyerekek se érdeklik. Rendesen meg van sértődve, pedig már 3-4 éve külön vagyunk.Létezik ilyen, hogy a nő érdekli csak, a gyerekei nem? :/
Létezik.
Még olyan is, hogy tudatosan fel sem fogja, hogy gyereke van, mert szerelmes.
Igen, gyakran van így, hogy az apa viszonyát a gyerekhez az határozza meg, hogy milyen a viszonya az anyjával.
A másik, hogy eddig se érdekelte a gyerek, csak rajta keresztül akart neked bizonyítani. Mivel ezt bebukta, így tovább nem erőlködik. Esetleg direkt azért csinálja, hogy rajtad bosszút álljon. A gyerek èrdekeire magasról tojik.
Utolsó, köszönöm a válaszod, nagyon jól megfogalmaztad, és a bosszú része is igaz!
Ment a zöld kéz!
Ha megvan a bírói határozat, és nem fizet, akkor majd levonják a fizujából. Pont.
Sok ilyen paraszt van akit csak addig érdekel a gyerek amíg megcsinálni kell. De ha már nehézségek vannak, nem érdekli őket. Nem kötődnek hozzájuk.
1000km ről utazom a gyerekeimet látni két hétvégente, a fizetésem fele rámegy a gyerektartásra meg az utazásra. Mégis akarom látni őket, mert imádom, szeretem őket. Aki meg a szomszédos városból erre nem képes ássa el magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!