Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történik velünk? Nem értek semmit. Megbolondult a férjem?
Azért ha már ilyen gyönyörűen lepontozott a sok sötétség itt, írd már majd meg kérlek, hogy van-e nő a végül dologban... Mert továbbra is tartom, hogy van! Nem ébred így senki, hogy nem azzal jön feléd egy házassgban, hogy bajai vannak amik összegyűltek, hanem egyenesen hirtelen nem szeret és el akar válni 7 év után.
De egyeseknek "remek" kapcsolatuk lehet, ha szerintük ilyen van és ez tök normális is néhány embernél. ;)
Annyit sikerült kideritenem, hogy nincs nő a dologban. Többféle úton-módon sikerült leellenőriznem a biztonság kedvéért. Ráadásul nagyon jól ismerem már, egyáltalán nem tud hazudni, nagyon rá van írva, ha lapít valamiért. Nekem meg kimondottan jó orrom van hozzá, ezt ő is tudja.
Itt sajnos az ő butasága miatt szépen tönkrevágta az egészet. Gyűjtögette magában eddig. A nagy beszélgetéseink, megbeszéléseink szart se értek. Csak megjátszotta mindig, hogy megértette és meg lett beszélve. Én meg elhittem. Csak én ezt nem tudom felfogni, hogy ez mire volt jó.
Ha elmegyek orvoshoz, hogy beteg vagyok, felír valamit, aztán meg pár nap múlva visszamegyek műmosollyal, hogy meggyógyultam, minden rendben, közben meg nem is lettem jobban? Ilyen hülyeséget ki csinál és miért? Ááá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!