Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek. Hogy telt a napja?
Figyelt kérdés
Én ma küldtem el a feleségemet.2010. jún. 21. 20:32
1/59 anonim válasza:
ma tudtam meg nem vagyok terhes
2/59 anonim válasza:
Én meg szexeltem a barátnőmmel.
4/59 anonim válasza:
A kislányom első szülinapja van és az apja haza se tolta ma a képét. Az szerintem nem mentség, hogy szombaton megünnepeltük a családdal. Többször is mondtam, hogy legyünk ma hármasban. Kettes lett belőle...
5/59 anonim válasza:
melóval teli fárasztó nap volt,de a reggel jól indult
6/59 anonim válasza:
Ez gáz, én peg pont feleséget keresek, mondjuk így...
Örök ellentétek. Az a "gáz" komolyan is gondolom
Lányok, ki jön hozzám feleségül?
Kérdező:
Mi történt?
7/59 anonim válasza:
Ma meghalt a szomszédom éjjel, a férje meg hajnalban utána kötötte magát...
8/59 anonim válasza:
holnapután szigorlat wááááááá:)
9/59 anonim válasza:
nagyon jól.. csak most már ott tartok ha még valami fájdalmat kapok akkor olyat teszek amit nem fogok tudni megbánni
10/59 anonim válasza:
20:37:
Látod? Lennék én veletek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!