OLYAN BOLDOG VAGYOK, első anyák napja a kislányommal. Nektek hogy telt telik? Minden édesanyának egy vers.
Nincsen a gyermeknek
Olyan erős vára,
Mint mikor az anyja
Őt karjaiba zárja.
Nincsen őrzőbb angyal
Az édesanyánál,
Éberebb csillag sincs
Szeme sugaránál.
Nincs is annyi áldás
Amennyi sok lenne,
Amennyit az anya
Meg ne érdemelne
Sziasztok.
Nekem is nagyon jo erzes, bar meg koszontest nem kaptam mert apa dolgozik es kb ejjel 1 korul er haza.A nagyit megkoszontottuk es elsirta magat :)
Olyan edes volt.
Nekem mar ez is eleg, hogy anyukam ennyire boldog attol, hogy mi azok vagyunk :)
Imadja az unokajat attol fuggetlenul, hogy csak egyszer latta eddig.
Kulfoldon elunk es 2 hetig volt itt latogatoban.
ma 11 hetes csoppseg anyukaja
Köszi a verset. :)
1 éves a kislányom. Apuka Raffaellot vett nekem és elmentünk fagyizni. Szép délután volt.
Csodás nap :)
Kislányom 4 hónapos, kaptam "tőle" csokit :) Nálunk mindenki köszöntött mindenkit: én tesómmaé anyut, unokaöcsém tesómat és a mamit, engem is; kislányom nevében is ők + a férjem köszöntött :)
Nagyon jó érzés anyukának lenni :)
Nagyon aranyos vers!!!!
Én apa közbenjárásával kaptam egy szép rózsaszín tulipánt a kertből és egy tábla milka csokit :D a csokival szemezett a kis angyalkám is (6 hónapos) ,tetszett neki a csomagolása :D
Nagyon megható volt, főleg amikor belegondoltam, hogy jövőre ilyenkor már szalad majd hozzám...
nekem ez a 2. volt, de ugyanolyan boldog vagyok , mint tavaly, vagy lehet még jobban :D
apa közbenjárásával kaptam virágot én is.
de az hogy hozzámbújik, meg kacag nekem az többet jelent, mint egy egész virágbolt.
mindenkinek BOLDGOG ANYÁK NAPJÁT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!