Két napja szúrkál a hasam és ma vettem éreztem hogy feszül a mellem, ez lehet terhesség jele? Még nem teszteltem mert még nem telt el 10 nap még csak a 7. nél tartok, remélem van baba
Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 19:18
1/11 A kérdező kommentje:
*vettem észre
2011. júl. 1. 19:18
2/11 anonim válasza:
Remélem igen:))nekem is pont ez a második napja, hogy néha bele bele szúr, középre, és pont a hetedik napnál járok, remélem baba miatt..csak remény..olyan sokszor volt már így, de mindig mensi lett a vége, igaz akkor a mensi előtti két nap éreztem, na de hátha majd most:) neked is megy a drukk.
3/11 anonim válasza:
Első vagyok ismét, igaz amikor nem volt baba de mégis szúrkálást éreztem azt nem középtájban, hanem mindig kifejezetten az egyik oldali petefészkem környékén, ezért is reménykedek most jobban mint máskor.
4/11 A kérdező kommentje:
Nekem most mind a két oldalt, én is drukkolok neked, de nekem még sok időm van a következő mensiig. nemtudom mikor teszteljek, nem akarok már sokadjára csalódni
2011. júl. 1. 19:42
5/11 anonim válasza:
Nekem is sok időm van még sajna, de 23-án voltam dokinál, akkor látott egy összeesett tüszőt és egy másik dominánsat ami 23mm volt , tehát két tüsző repedt a hónapba , nagyon reménykedem, a hőm is olyan furán változott a többes tüszőrepi miatt, kíváncsi leszek, én is sajna sokat csalódtam már, de nem adom fel és te se add fel!!
6/11 A kérdező kommentje:
Nem adom fel, vagyis nem adjuk fel:) szerintem még két három napot várok és tesztelek
2011. júl. 1. 19:50
7/11 anonim válasza:
:) én is így gondolom,vasárnap ellövöm az elsőt, sajnos beteges tesztelő vagyok, tudom-tudom nem kellene, de nekem ez lett a hobbim:)))majd írd meg, hogy milyen lett a teszted, drukkolok nagyon, amúgy nekem is fáj a mellem, bár mindig szokott ovu után.
8/11 A kérdező kommentje:
Oké, de te is ird meg:D
2011. júl. 1. 20:03
9/11 anonim válasza:
Szia, teszteltél?? Én vasárnap egy negát, hétfőn kb négy pozitívat, meg ma is azért még csináltam szerencsére az is pozi, de még nem vagyok nyugodt, még nem jött el a nemvárt napja.
10/11 A kérdező kommentje:
Komolyan örülök, legalább neked sikerült, nekem sajna negatív, bár úgy érzem hogy meg akar jönni, :( remélem nemfog :)
2011. júl. 5. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!