A cicám alighanem vemhes, már elkezdődött a szülés kb 4 napja de eddig nincs 1 kiscica sem, viszont amikor elkezdődött akkor kijött belőle egy vízzel telt burok, azóta semmi. Lehet ez állvemhesség? Vagy valami más baja van? Nem tudom mit tegyek.
Ez egy remek gondolat!
Kérdezőnek: ORVOS!
Az állvemhességről kérdeztem nem pedig a szülés folyamatairól!
A cicám már lassan 4 éves és már volt párszor vemhes, akkor nem volt semmi gond, egy délután leforgása alatt megszült.
Amúgy meg lehet, hogy már 4 napja tart a szülés, de nincs vele semmi gond, normálisan eszik, alszik, piszkít, meg amit egy macska csinál.
Mellesleg velem alszik 2 hónapos kora óta, és egyszer sem feküdtem rá. Ha tényleg komoly baja lenne azt észrevettem volna!
Van egy testvére is, nála már az első szülésnél komplikációk voltak, és nem néztem tétlenül, hanem rögtön vittem az orvoshoz! Köszöni jól van!
És a kérdésemre normális válaszokat várnék! Mi az hogy a hülyeség fájna? Bocs de mégis hány éves vagy? 5?
Légyszíves normális válaszokat írjatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!