Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért van olyan sok válás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van olyan sok válás, ahol házasság megkötésétől számítva a kereset beadásig nem telik el 2-3 év sem?

Figyelt kérdés
Van itt is olyan, közvetlen ismerősi körben? Nálatok/náluk mi volt a probléma?

#nagyon rövid házasságok
2018. aug. 30. 09:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Sok esetben azt látom, hogy maga az esküvő a cél, főleg nőknél. Évekig képesek minden xart lenyelni, mert reméli, hogy x év után már csak megkéri. Aztán egy nagyobb balhé (pl. megcsalás, első pofon) utàn jön az eljegyzés. Utána az esküvő, nagy fehér ruha, szàz fős lakodalom, stb. Amíg azt szervezheti, addig minden rózsaszín, a xar se büdös.

Esküvő után meg leesik a tantusz, hogy nem változott meg semmi, ugyanolyan xar a kapcsolata, mint az esküvő előtt. Ilyen jön az, hogy mindenáron változtatni akar, amit a férfi elsárkányosodásnak nevez.

2018. aug. 30. 13:22
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Egy ismerősöm 5 év után házasodott, alig fél év után el is váltak, volt döbbenet, hiszen álompárnak mutatták maguk, nagy lagzi, milliós ráfordítás...

Állítólag a csajszi nem bírta abbahagyni a bulizást, flörtölést még az esküvő után sem, a pasi gondolta, majd ha elveszi, akkor megváltozik...

Én nem tudom, ki mit gondol, miért változtatna meg a papír bármit is.

Mi pár hónapja házasodtunk, pici esküvő volt (25 fő), páran kérdezik, hogy na milyen a házasság, mondtam, hogy ugyanolyan, mint előtte. Semmi nem változott, került egy gyűrű az ujjunkra, meg persze oké, gazdasági közösséggé váltunk, de nem vártuk azt, hogy az esküvő után majd eltűnnek a másik negatív jellemvonásai - azzal mi tisztában vagyunk, és elfogadtuk egymást.

2018. aug. 30. 14:43
 13/16 anonim ***** válasza:
43%

Furán van a kérdésed megfogalmazva, de:

Mo.-n nincsenek felkészülve az emberek (a fiatalok) a házasságokra /kapcsolatokra/, "csak azonnal összejönni" a lényeg. A szülők, hozzátartozók, ismerősök meg hiába is próbálkoznak segíteni nekik egyben tartani a kapcsolatot, vagy már nem értenek a mai fiatalok (emberek) nyelvén, vagy az ifjú pár t×k a véleményekre, így rohannak a vesztükbe.

2018. aug. 30. 15:12
 14/16 anonim ***** válasza:
Gyakran az elképesztő naivitás az oka. Az emberek nagyrésze úgy tekint az egyedüllétre mint a zombiapokalipszisre, és azt hiszik, a szerelem mindörökké megmarad majd, mint a Paula és Paulínában, Szélor Múnban meg a Romana-füzetkékben. Aztán mikor szembesülnek azzal, hogy a valóság teljesen más, kiábrándulnak a másikból. Az okosabbja ilyenkor tanul a saját kárán, aki meg ezek után is újraházasodik...nó komment.
2018. aug. 30. 16:06
 15/16 anonim ***** válasza:
én 9 évig voltam együtt a párommal, 2 éve házasodtam vele, s most sajnos válnom kell tőle, mert emberi erővel tovább elviselni nem tudom. sajnos nem gondolja, hogy kötelességei lennének egy kapcsolatban és nem csak elvárásai. a bulizást a flörtölgetést nem hagyja abba, s ha valami nem tetszik neki, azonnal fenyeget, hogy ott hagy, s az a baj, hogy semmi sem tetszik már neki (amit tőlem van). Szólni semmiért nem lehet neki, szóval kaptam 1 sakk-mattot. Férfi létemre már amennyire lehet, szívem lelkem beleadtam, első szavára vettem, tettem dolgokat, de hát ez sem jó. Anyagilag is mindent levettem a válláról, s sajnos nem volt viszonzás, inkább visszaélés. Nem szoktam ilyen rtl-es műsorokat nézni, de a végén már 1-1-es párhuzamot véltem felfedezni a szerelem első látásra műsorból adri és doma kapcsolatával. Valahogy bennem is hiba volt, hogy foggal körömmel küzdöttem olyan valakiért, aki szándékosan be akar csapni,hisz van másik. Szóval ez van, ezért van válás nálunk.
2018. szept. 2. 11:42
 16/16 anonim ***** válasza:

Nálunk 3 év telt el az esküvő és a válás beadása között. (Előtte 4 év együttélés.) De a feleségem már az esküvő után kb. egy évvel elkezdett csalni, szóval ez a plusz két év csak "ráadás" volt.

Utólag végiggondolva miért történt? Utólag végiggondolva a dolgot, talán össze sem kellett volna jönnünk, pláne nem összeházasodni. A feleségem soha nem volt olyan igazán elvakultan szerelmes belém, ahogy ő gyerekkori álmaiban elképzelte a szerelmet. Viszonylag jól megvoltunk kisebb-nagyobb súrlódásoktól eltekintve, amik azért minden kapcsolatban megvannak. Szerintem ő azt hitte, hogy az esküvővel valami megváltozik, minden jobb lesz, minden más lesz. Én meg azt hittem, hogy benőtt a feje lágya, megkomolyodott, amikor már gyereket vállaltunk. Sajnos tévedtem, tévedtünk. Ő még mindig az álmait kergette, aztán az álmokat tettek követték. Annak is a legcsúnyább változata. Lehetett volna ezt korrekten, hazudozás, megalázás, megcsalás nélkül is ...

2018. szept. 3. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!