Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van olyan sok válás, ahol házasság megkötésétől számítva a kereset beadásig nem telik el 2-3 év sem?
Az egyik ismerős pár túl hamar házasodott össze, elkapkodták a nagy rózsaszín ködben.
A másik pár, csak a gyerek miatt házasodott, kár volt, csak a kicsi szenvedte meg.
A harmadik párnál, a megcsalás volt a probléma.
26 év utan válás.
Oka megcsalás .
Férfi részéről kapuzárási pánik.
Van olyan ismerősöm akik összehazasodtak szombaton. Vasárnap meg szét mentek.
Mert a kapcsolat problémáit a házassággal akarják orvosolni (ami kb ilyan, mintha az üstökösödő lábad miatt kihúzatnál egy ép fogat. Egy darabig eltereli a figyelmet a fájdalom a lábadról, de azért sokat ne remélj).
Másrészt semmilyen problémát nem megoldanak, megveszelnek, hanem jön a szakítás. Mert az könnyebb, mint változni.
Két ilyen pár van a környezetemben mindkét esetben a megcsalás a válóok. Az egyikben beadták a keresetet majd vissza léptek és most kapálóznak hogy megmentsék a kapcsolatot mert jött a gyerek de sokat elmond hogy a legény búcsún ott volt egy ku..a akit kézről kézre adtak. Eleve úgy indultak neki hogy ez majd helyrehozza az elhidegült ellaposodott kapcsolatukat. A másik pár össze vissza csalta egymást már a házasság előtt is és néhány botlás már az esküvő előtt kiderült. Azért is jött a házasság mert a srác beleszerelmesedett másban és úgy gondolták ez majd mindent megold. Hat nem sikerült. De itt is volt örömlány már a legénybúcsún is.
Valamiért sokan azt hiszik az esküvő valami varázslat ami eltünteti a sérelmeket és javítja a hibákat. Aztán pár hónap vagy év alatt rá jönnek hogy ami s.ar az akkor is az ha jeggyűrűt viselsz.
Bizony, bizony varázslat csak Roxfort-ban van :)
Amikor a teljes rokonság azzal cseszegetett, hogy házasodjunk össze, hiába mondtam, hogy előbb éljünk együtt, és ha beválik, akkor hajrá, de NEM, még az asszony sem volt ebben partner.
Aztán esküvő után 1 év múlva jött a nagy pofáraesés, beadtam a válópert.
A rokonság kis híján sokkot kapot, én meg csak röhögtem a galerin :)
ez megeshet, ha hirtelen, problémákkal házasodnak. nagyon sokan azért vágnak bele valamibe (pl házasság vagy gyerek), mert azt hiszik ez megoldja a problémáikat. Néha tényleg megoldja, bár inkább "elnyomja", de sokszor csak tetőzi.
Olyannal, hogy "ha házasodunk megváltozok", olyannal sosem fog működni a házasság.
Feleségem is el volt jegyezve előttem, naiv fruska volt aki nem mert kilépni a kapcsolatból és sodródott, főleg mert a pasi eléggé elnyomta, mert idősebb volt, azt hitte az élet ilyen jövőt szán neki, aztán egyszer sok bátorságot vett és szakított. Most boldogan élünk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!