Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem tönkre az exem? 25N
Figyelt kérdés
2018. aug. 28. 21:41
21/26 anonim válasza:
Nem csodálom, hogy már csak az exed
22/26 anonim válasza:
Ilyen kérdések mögött vajon miért mindig nőnemű személy áll?
23/26 anonim válasza:
Vágd fel az ereidet, és azt fogja érezni miatta tetted és megőrül tőle
25/26 berkeczy válasza:
meg szerencse...hogy...nincs...gyereketek...valami...egysze...nem...mukodik...tudomasul...kell...venni...en..is...tudom...fajdalmas...foglald...el....agad...en..is..azt...tettem...es...akinek...gyerekei...vannak...a...kapcsolat...normalis...esetbe...mindeg...ott...lesz...ma...mar...leulunk...egy...asztalhoz...kirandulni...moziba...elmegyunk...egyutt...hogy..oromet...boldogsagot...adjunk...a...gyermekeinknek...mert..Ok...nem...tehetnek...arrol...hogy..mi...valamit...nem...jol...tettunk...arrol...nem..beszelve...mind...kettonknel...a..partnerek...is...igy..gondoljak...es..toleransak...
26/26 anonim válasza:
Ha jól értem, dühös vagy rá. Feltételezem, hogy jogosan.
Akkor sem jó megoldás tönkretenni.
Keress fel egy pszichológustól, hogy segítsen neked túl lenni a dolgon és érzelmileg el tudd engedni a palit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!