Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy tegyem tönkre az exem? 25N

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tegyem tönkre az exem? 25N

Figyelt kérdés
2018. aug. 28. 21:41
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
38%
10-esnek teljesen igaza van: legyél nagyon boldog nélküle...plusz egy kis bosszú jót tesz a léleknek, vmi jót találj ki. :)
2018. aug. 28. 23:52
 12/26 anonim ***** válasza:
88%
Beteg vagy, sürgősen keress fel egy pszichiátert, nem szégyen, hogy nem tudtad feldolgozni a szakítást.
2018. aug. 28. 23:57
 13/26 anonim ***** válasza:
76%

Szokták mondani, hogy a legjobb bosszú a siker.

Vagyis úgy "állsz bosszút", hogy te sikeresebb leszel a másiknál, munkában, magánéletben, sportban, hobbiban, bármiben, vagy az összesben.

Akkor tudod a legnagyobb fájdalmat okozni a másikban, ha megmutatod neki, hogy neked jobb életed van nélküle.

És tudod mi ebben a legjobb?

Ha eléred ezt, akkor már nem is fog érdekelni az exed...

2018. aug. 29. 00:01
 14/26 anonim ***** válasza:
65%

Nem igaz utsó, elnézést. Neki te ne mutass semmit! Szó szerint. Meghalt. Nem létezik, elmúlt, nincs. Ez a legnagyobb bosszú.

Innentől csak te vagy. A te boldogságod a bosszú, ha látja, ha nem. Nem számít, mit gondol, nem számít, h él-e. Megszúnt létezni benned. Ez az igazi igazság, aki akarja bosszúnak is nevezheti.

2018. aug. 29. 00:19
 15/26 anonim ***** válasza:
20%

Nyilván nem úgy kell megmutatni, hogy minden nap elsétálsz a háza előtt :)

Szépen éled az életedet, fejlődsz, jobb leszel az élet több területén és majd egyszer, amikor az élet újra összesodor titeket (pl. az utcán véletlenül összetalálkoztok), akkor látni fogja rajtad, hogy jól nézel ki vagy közös ismerősöktől hallja, hogy milyen boldog vagy, stb.

2018. aug. 29. 00:32
 16/26 anonim ***** válasza:
20%

Fiatal lehetsz 78%. :) Senki nem sétál sehova, sőt, még a facebookon sem posztol. Nem akar találkozni vele, nem is érdekes, h mit tud rólad. Ez a lényeg. Nem számít! Mert, már nincs, megszünt, aki akarja, azt is mondhatja, h meghalt, mert, igen nincs, nem érdekes, h él, h van-e.

Te vagy az érdekes! Te létezel. Őt elvitte a szél... ha, van kedved, egy búcsú könnyet hints felé, aztán boldoguljon, ahogy tud, ahogy akar. The End.

2018. aug. 29. 00:40
 17/26 anonim ***** válasza:
77%
Nem elég nagy csapás az neki, hogy eddig elviselt téged, de te még tetézni is akarod?
2018. aug. 29. 08:18
 18/26 anonim válasza:
100%
Menj vissza hozzá!
2018. aug. 30. 08:42
 19/26 anonim válasza:
0%

veresd meg szegény, de gyúrós gyerekekkel

pár ezresért megverik az új nője előtt (8 napon belül gyógyulósat kérj és akkor ők sem kerülnek miatta bajba)

és mivel a nője előtt alázzák meg ezért nem tud már többé úgy férfi lenni előtte mint addig

2018. aug. 30. 08:56
 20/26 anonim válasza:
45%

13 as nak igaza van, én is igy tettem. Ráadásul nekem plusz erőt adott a fájdalom, csalódás.

És ha ez nem történik meg nem értem volna el azokat a dolgokat amiket állmomban sem gondoltam rá hogy képes vagyok.

2018. aug. 30. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!