Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem tönkre az exem? 25N
Az ilyen emberek mint te mindig arra vannak kárhoztatva, hogy Isten megmutatja a másik, az általad tönkre tett, vagy tönkre tenni akaró ember boldogságát, és felemelkedését a saját szemed előtt.
Szóval tönkre teheted az illetőt, de fel fog állni, te pedig vertgődnmi fogsz és vinnyogni, mert fájni fog.
Miért akarod tönkretenni?
Gondolom, hogy megbántott és szemét volt veled és bosszút szeretnél állni, de előbb tedd fel magadban a kérdést, hogy tényleg megéri arra pazarolni az idődet, hogy másnak ártasz?
Hidd el, hogy nem fogod magad kevésbé rosszul érezni attól, hogy gonoszkodsz és olyan helyzetet okozol másnak amitől ő szenvedni fog.
Tanácsként mondom, hogy a legjobb amit tehetsz azaz, hogy elfelejted és túllépsz rajta. Azt az időt amit pedig a bosszúra és a tönkretételre fordítanál sok más hasznos dologra is tudnád. Olvass el például pár könyvet vagy sportolj valamit vagy ilyesmi.
Utolsónak nagyon igaza van!
Rengeteg időd, energiád, figyelmed fog rámenni hogy tönkre tegyed, keresztbe tegyél neki lépten-nyomon.
És??? Utána? Tegyük fel, sikerül ártani neki. Attól te boldogabb leszel?
Hidd el, NEM!
Ha egy kicsit lenyugodsz, elgondolkodsz, rájössz hogy sokkal többre mész ha sajád magad újra felépítésén, a valódi boldogság elérésén dolgozol inkább!
Hidd el, sokkal kifizetődőbb.
Nekem is volt exem aki tönkre akart tenni.
Tudod mi történt? Az esetek 20 %ában tényleg sikerült felidegesítenie. Tönkretennie soha, maximum rövid időre felidegesíteni.
Az esetek 80%ában viszont inkább kinevettette magát, szánalmas volt a szememben. Ő belerokkant idegileg, én meg éltem az életemet.
Na... ez kell neked??? Őszintén...
"Utolsónak nagyon igaza van!"
4-es válaszadóra gondoltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!