Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Az ex nem tartja magát a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ex nem tartja magát a megállapodáshoz?

Figyelt kérdés

16 év után mentünk szét gyerekeim apjával.

Elhidegültünk.Neki lett más.Úgy tudott elmenni itthonról , hogy az új nőhöz cuccolt.

Megàllapodtunk,hogy míg nem talál saját lakást addíg 1x itt alszik a gyerekek miatt így én el tudok menni kikapcsolódni.

Idő közben előjött azzal,hogy be akarja mutatni a gyerekeinket a nőnek.

Azt mondtam nincs akadálya de előbb mi váljunk teljesen külön.(pl.ne aludjon itt és ne legyenek itt a ruhái)

Ezt a dolgot egy darabig így nem erőltette,mert így nyílván kényelmesebb.Ez az egész herce hurca már majdnem 1 éve húzodik.(a bemutatást kb.fél éve hozta fel).

A gyerekek már annyit kérdezgették,hogy apa hol van,hogy már én kértem,hogy legyünk túl a kinyilatkoztatáson,mert elegem volt a titkolozásból és az ittalvásból meg féllábbal ittlakásról.

A megállapodás úgy szólt ugye ,hogy elcuccol és nem fog már itt aludni,akkor bemutathatja a gyerekeknek.

Beszélt a gyerekekkel.Jól fogadták,hogy apának van barátnője.A bemutatás megtörtént.Gyerekek jól érezték magukat.(4 és 10 éves)

Csak egy nem történt meg.

Nem vitte el a cuccait.

Most nagyon becsapva érzem magam.Csak azokat vitte el amiket hord.A szekrény úgy tele van mintha most költözött volna be.Technikai okokra hivatkozott,hogy nem tud elvinni ennyi cuccot csak ami szükséges.(vagy ott nagyon meg akar feleni)

Állítólag már talált lakást de oda csak novemberben fog tudni beköltözni.

Nagyon rosszul esett ,hogy nem tartotta be a ráeső részt és ki vagyok emiatt.Már ezt a 2-3 hónapot sem szeretném így tölteni,hogy tele a szekrénye.

Támogat anyagilag de úgy érzem ,hogy azt gondolja mivel ő támogat ,akkor neki mindent lehet.

Azt reméltem,hogy ha elviszi legalább a ruháit kicsit végre megkönnyebbülök.

Rohadt egy érzés ,hogy már a gyerekeim is programozgatnak az új nénivel de apának még itt vannak a cuccai.

Volt már valaki köztetek hasonló helyzetben?Ha igen,hogy alakult?

2018. aug. 27. 09:26
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Esetleg nincs a tarsolyban egy jogász ismerős, akit izzítani lehetne? Vagy tud ajánlani olyat, aki ilyesmiben jártas?
2018. aug. 27. 12:51
 22/30 anonim ***** válasza:
55%

Akkor minden joga megvan hozzá, hogy ott tárolja a cuccait. Igazság szerint az is rendes tőle, kiköltözni se lett volna kötelessége, amíg jogilag nincs rendezve a dolog.

Ha annyira zavar, akkor fizesd ki a részét, és paterolhatod ki a cuccait. Vagy adjátok el, és felezzétek.

Jah, hogy az már nem olyan nagy buli. Ez a jelenlegi helyzet nagyon neked kedvez, és a helyedben nem pattognék egy szekrényi ruha miatt.

2018. aug. 27. 12:52
 23/30 anonim ***** válasza:
Kértem, h szóljon??? Ne haragudj, de hogy tudta megvenni a te beleegyezésed (pénzed, mert ugye az is kell) nélkül?? Vagy csak a sajátján vette? Akkor meg sajnos nem közös...
2018. aug. 27. 12:53
 24/30 anonim ***** válasza:
52%
A végén még a pasi lesz a jófej, hogy nem tette a két gyereket meg a 16 éves kapcsolatra jó asszonyt a házból 😂 Aztán minden megcsalt pasi rinyal itt az oldalon, hogy nekik milyen car,de a kétgyerekes anya kussoljon.Ez ám a kettosmerce 🤔
2018. aug. 27. 12:58
 25/30 anonim ***** válasza:
55%

Házasságban minden feleződik. Élettársi viszonyban az alapján osztódik a vagyon, hogy ki mit rakott bele.

Kérdezem én: mennyi pénzed van a házban, amiben laksz?

2018. aug. 27. 12:59
 26/30 anonim ***** válasza:

Jól van, hagyjátok már a kérdezőt. Gyanítom, ő van anyagilag kiszolgáltatottabb helyzetben. Kérdező! Ha idáig kibírtad, már ezt a pár hónapot bírt ki valahogyan. Aztán csak elköltözik teljesen.

De, jó lenne vhogyan rendezni a lakás, meg minden "közösen" összehozott dolgot, mert, mi van, ha az új nője esetleg lebabázik, stb. Legyen tiszta minden, menj el ügyvédhez, hogy mik a lehetőségeid, aztán aszerint próbálj teljesen függetlenedni.

2018. aug. 27. 13:11
 27/30 A kérdező kommentje:

Itt nem jogi segítséget kértem hanem van ennek érzelmi háttere is.Ebben vártam volna támogatást,mert nem jogi fórumot indítottam.

Okoskodás ès "bírói"ítélet nélkül.

2018. aug. 27. 13:14
 28/30 A kérdező kommentje:

Kedves Ágnyeszka!

Hát ennyire butus nem vagyok.Persze hogy adtam bele pénzt.Hidd el megtette.Ennyi.

2018. aug. 27. 13:24
 29/30 anonim ***** válasza:
Pedig, lehet, h butus vagy. Ha nem tudod bizonyítani, h adtál bele pénzt, akkor baxhatod...
2018. aug. 27. 13:33
 30/30 anonim ***** válasza:
Semmit nem tudsz csinálni. Még csak nem is közös a lakás, hanem csak az övé. Nyilván tarthatja benne a cuccait.
2018. aug. 28. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!