Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apuka évek óta nem dolgozik. Évek óta anyuka tartja el a nagycsaládot?
Mit gondoltok, mire számíthatok a Bíróságon a válásnál gyerektartás ügyben?
Apuka nem kel fel 100 e ft-ért, nem is keres állást, én tartom el őt is a 3 pici gyerekünk mellett és fizetem a lakástól kezdve mindent.
Ez most komoly tényleg? Nem bírom sem anyagilag, sem lelkileg és még zsarol is apuka.
Mit gondoltok, csak mert direkt eszében sincs dolgozni, így a gyerekeim ezért fognak nélkülözni egész életükben?
én már kivágtam volna apukát a hóra.
annyival is kevesebb kiadás.
Közösek a gyerekek. a 3. terhesség óta műveli ezt....
be van adva a válás, épp 5 hónapja és jövő hónapban lesz az első tárgyalás.
mivel egyedül tartok el mindenkit, így nem tehetem meg, hogy bébiszittert fogadjak, aki hozza, viszi a gyerekeimet, ez egy borzasztó helyzet, amiben vagyok.
Szeptember óta a nagyanyjánál lakik, egész nap pedig nálam döglik. Hajnalban jön, elviszi a gyerekeket, majd a bérelt lakásban átdögli a napot, ezzel a rezsiköltségemet tetemesen növelve.
Mit csináljak? és egy fillért nem ad. Bíróság mit fog ehhez szólni?
Én mentem vissza a gyed alatt dolgozni, pontosabban kerestem új állást. ő meg nem megy, bő másfél éve sehova.
Tanácsot adjatok.
Nincs más megoldás, csak a válás. mert a nem dolgozása az csak egyetlen dolog.....
miért kellett 3? én szerelmes voltam, vak, naív és családszerető. és igen, csak a 3. terhesség 20. hetétől őrült meg, nemcsak munka ügyileg......
nem ilyen életet érdemlünk, én így gondolom. és fogalmam sincs, hogy mi lesz.
de most megoldásokra lennék kíváncsi, nem a felelőtlenségről beszéljünk. egyébként közösen tervezett gyerekek és közel 40 évesek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!