Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Apuka évek óta nem dolgozik....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apuka évek óta nem dolgozik. Évek óta anyuka tartja el a nagycsaládot?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok, mire számíthatok a Bíróságon a válásnál gyerektartás ügyben?

Apuka nem kel fel 100 e ft-ért, nem is keres állást, én tartom el őt is a 3 pici gyerekünk mellett és fizetem a lakástól kezdve mindent.

Ez most komoly tényleg? Nem bírom sem anyagilag, sem lelkileg és még zsarol is apuka.

Mit gondoltok, csak mert direkt eszében sincs dolgozni, így a gyerekeim ezért fognak nélkülözni egész életükben?

2015. febr. 7. 13:53
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Fogadtam ügyvédet egy csomó pénzért, mert évtizedekre nem mindegy, hogy milyen kimenetele lesz a válásnak, csak a ti életbeli tapasztalataitokra lennék kíváncsi, ha netán járt így valamelyikőtök egy-két-több gyerkőccel, mi lett a vége.
2015. febr. 7. 14:43
 22/40 anonim ***** válasza:
72%

Valami azért nem stimmel a történettel, mert azt írod a 3. gyerekkel való terhességnél lett ilyen, előtte nem ez volt a helyzet,de azt is írod hogy évek óta nem dolgozik. Tehát a 3 baba úgy jött hogy már akkor sem volt meló de azért ti még ráterveztetek 1et?

Amíg él az anyukája lényegtelen sajnos hogy mit fog ott örökölni, 6 hónap nem fizetés után kérheted hogy előlegezzék meg, a 6 hó onnan számol hogy meg lett állapítva egy gyerektartási összeg.

Lehet hülyén hangzik, de próbálj meg nem babysittert hanem au-pert fogadni, azt sokkal jobban meg tudnád fizetni, csak mondjuk itthon nehezebb találni.

2015. febr. 7. 16:07
 23/40 A kérdező kommentje:
a legkisebb most 2 éves 3 hónapos......azaz dolgozott a 3. terhesség közepéig.
2015. febr. 7. 16:36
 24/40 A kérdező kommentje:
Anyukája meghalt vagy 12 éve. A nagymamájánál meg nagyapai rész van, mert nagypapa is meghalt.
2015. febr. 7. 16:37
 25/40 A kérdező kommentje:
Az elmúlt közel fél év nemfizetés nem is számít????? Mert tárgyalás csak márciusban lesz, ami nem az én hibám, hanem a rendszer ilyen. én októberben beadtam a keresetet.
2015. febr. 7. 16:38
 26/40 anonim ***** válasza:
100%
marha egyszerű, cseréld le a zárat és ne tartsd el és amit megspórolsz azon, hogy ezt a marhát eltartod, azt add a bébiszitternek
2015. febr. 7. 17:27
 27/40 anonim ***** válasza:
10%
Apukad? Vagy a parod? Mert az nem derul ki...Nekem a parom az a parom, es nem apuka meg mittudomenmi!
2015. febr. 7. 17:36
 28/40 A kérdező kommentje:

NEM a párom már és válunk. a gyerekeink APUKÁJA.

Nem hívom sem a páromnak, sem a férjemnek, miért is kellene ezek után?????

2015. febr. 7. 18:07
 29/40 anonim ***** válasza:

Kérdező, ne haragudj, balfék vagy!

Ilyen embernek, ilyen gyors ütemben szülni 3 gyereket...

Miért tartod el? Más is nevel 2-3 gyereket egyedül, megoldja. Te is megfogod. De itt bárki bármit mond, mindenre van kifogásod.

Dobd ki, mindjárt egy emberrel kevesebb a kiadásod.

2015. febr. 8. 03:44
 30/40 anonim ***** válasza:
Egy percig nem tartanám az ilyet.,..
2015. febr. 8. 08:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!