Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet olyan nyomtatványt letölteni melyben a gyermektartást szeretném a volt férjemtől letiltatni? Ha külföldön dolgozik lehet e tenni valamit?
Figyelt kérdés
Személyes tapasztalat is érdekelne.Köszönöm.2015. jan. 15. 22:16
1/9 anonim válasza:
Ezt nem Te tiltatod le, hanem bírósági végrehajtó legjobb tudomásom szerint.
Van határozatod arról, hogy le kell tiltani?
2/9 anonim válasza:
bankszámláról letiltatni csak a bank tudja bírósági határozat alapján
3/9 A kérdező kommentje:
Külföldön dolgozik,10 éve elváltunk,hol fizet hol nem.Azt szeretném hogy hivatalosan vonják tőle.Úgy tudom van valami formanyomtatvány erre.
2015. jan. 16. 12:10
4/9 anonim válasza:
Nincs nyomtatvány. Nekem válásnál annyit mondott a bírónő, hogy ha esetleg apuka nem fizetné a gyerektartást akkor írjak levelet a bíróságnak.
5/9 A kérdező kommentje:
Sor került rá?
Azt hallottam van nyomtatvány,csak nem találom.
2015. jan. 16. 22:44
6/9 anonim válasza:
Nincs nyomtatvány, ha az apa nem fizet, akkor a bíróság vh osztályára kell menned, ahol a tartásdíj végrehajtását kell kérned. Ott fog kitölteni az ügyintéző egy végrehajtási lapot (ezt te nem tudod letölteni sehonnan). Jó pár hónapos ügyintézési idővel számolj.
7/9 anonim válasza:
4-es vagyok. Nem került rá sor. Minden hónapban utalja a 10ezer ft-ot.
8/9 anonim válasza:
6-os vagyok. Én végigmentem ezen, ha esetleg lenne bővebben kérdésed.
9/9 A kérdező kommentje:
4-es:azta,nem viszi túlzásba!6-os:írok privit.
2015. jan. 17. 23:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!