Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megteheti ezt az anya? Mit tudok ellene tenni?
Két gyerekem van az exfeleségemtől. Nagyon szeretem őket. Minden második hétvégét biztos, hogy velem töltenek, de ezen kívül is sokat vannak nálam.
Két éve váltunk el és nekem egy éve van kapcsolatom. Az exfeleségem nem nézi jó szemmel ezt, mert a lány nagyon fiatal és egy rib@ancnak tartja (ez nem igaz). 90 km választ el engem és a barátnőmet, így csak a hétvégéket tudjuk együtt tölteni (egyszer ő jön, egyszer meg én megyek). Úgy oldottuk meg, hogy azon a hétvégén, amikor a gyerekeim nálam vannak, akkor jön a barátnőm, a másikon meg én megyek. Az exem kijelentette, hogy többet nem vihetem a gyerekeket, ha a párom is velem van. Ezt megteheti?
NEEEM!
nemond meg h a párod nálad van azt csáá
hát én sem örülnék neki, feltételezem, ilyenkor nyaljátok-faljátok egymást, és legkevésbé sem a gyerekekről szól a hétvége.
oldd meg máshogy, de ez így nagyon gáz, hogy ő is ott van, amikor a láthatás van.
ha már együtt élnétek, az persze más, de egy barátnőcske ne legyen már ott az egész hétvége alatt.
megértem a feleségedet.
Semmi köze hozzá, nem tilthatja meg. Baromi nyomós okának kellene lennie, hogy a gyámügyön keresztül megtiltság a láthatást, ha ott a barátnőd.
Miért fáj neki az, hogy nem vagy egyedül? Bár gyakorlatilag igen, lelkiekben nem? Ha a gyerekeknek nincs kifogásuk a barátnőd ellen, tán attól fél, hogy ha megkedvelik őt, az anyjukat kevésbé fogják szeretni?
Ennyi erővel te is beleszólhatnál az ő életébe, kivel barátkozzon, bár valószínűnek tartom, hogy csak a gyerekekkel van, és dolgozik benne az irigység/féltékenység.
Az exfeleségem tényleg egyedül van. A gyerkőcknek semmi kifogása a barátnőm ellen.
A kisfiam 3, kislányom 5 éves.
Irigy pecsa. Ha már nem az övé, másé se legyen?
Hogy a fenébe bírtad egy percig is vele?
Ha nem engedi gyerekeket, akkor per, gyermekelhelyezés megváltoztatására. Minden második hétvégén elviheti a gyerekeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!