Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Akik pici gyerekkel váltak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izabella220 kérdése:

Akik pici gyerekkel váltak el, mesélnétek mi volt az oka?

Figyelt kérdés
2018. júl. 22. 17:05
 1/7 anonim ***** válasza:
63%

1. felelőtlenség

2. meggondolatlan párválasztás

Mindrn más csak kifogás.

2018. júl. 22. 17:20
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Úgy gondoltam és hittem, hogy ismerem őt...
2018. júl. 22. 17:43
 3/7 anonim ***** válasza:
50%
#1, kimondtad az igazat, de nem leszel népszerű vele. :D
2018. júl. 22. 17:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Totyogós volt még a nevelt fiam, amikor a ruhásszekrény ajtaját kinyitotta, kirántott egy adag ruhát, azzal együtt az anyja szerelmesleveleit.
2018. júl. 22. 21:05
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

1-es röviden és tömören kimondta az igazságot, akármennyire is fájdalmas és nehéz beismerni, de valahol mégis igaza van. Az a baj, hogy ezt előre nem mindig lehet látni, utólag meg már könnyű okosnak lenni, akkor már nem lehet visszacsinálni.

Mi most válunk 1,5 éves gyerekkel sok évnyi házasság után. Feleségem még a fogantatás előtt titkos viszonyba kezdett, szülés után pár hónapra borult ki a bili, és most jutottunk el a válásig.

És itt kell igazat adnom az 1-esnek mindkét pontban.

Igen, nagyon nagy felelőtlenség volt gyereket vállalni szeretőzés közben. Én sajnos nem tudtam róla, annyira titokban tartotta feleségem. Pedig ha tudtam volna, abban a pillanatban lefújom a gyerekvállalás projektet, és már akkor váltunk volna. De legalább ekkora felelőtlenség kisgyerekkel elválni és fejest ugrani a semmibe a vélt boldogság reményében.

A második pontban is igaza van 1-esnek, meggondolatlanul választottunk párt, feleségem sose volt igazán szerelmes belém, legalábbis az ő értelmezése szerint (villámcsapás, elvakult szerelem, aki miatt mindent feláldozunk, stb.). Én naivan azt hittem 3X évesen házason, anyukaként már nem a tündérmesékben lévő szerelem a legfontosabb az életben, ami úgyis elmúlik pár év alatt. Sajnos tévedtem. Ő is hibázott, tudnia kellett volna, hogy ez milyen fontos neki. Én is hibáztam, mert nem vettem észre ugyanezt.

2018. júl. 23. 11:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Dettó, meggondolatlan párválasztás és totális megbízás a másikban. Hiba volt. Kiderült, a feleségemnek egy régi osztálytársával viszonya lett, annak ellenére, hogy minden nap többször szexeltünk és mindent megkapott. Megbeszéltük a dolgot, de utána már csak veszekedés volt, sokszor fenyegetőzött, hogy lelép a kislányommal, ezek után én már engedtem a kísértésnek, mivel amatőr sportoló vagyok munka mellett és midig is tapadtak rám a csajok, körülbelül minden héten 2-3 lánnyal csaltam meg, arra hivatkozva, hogy edzés után sörözés van, randivonal, badoo, tinder. Aztán kb. egy év után gondoltam, amikor kb. a századik lányon is túl voltam, hogy ezt csajozást nyíltan is lehetne csinálni, házassági szerződést lobogtatva az utcára tettem, azóta a lányommal és jelenlegi barátnőmmel élek együtt hat éve hűségben, valamint boldogságban. :-) Az ex tucatszor próbálkozott anno, a jómódból való kiszakadást nem tudta feldolgozni és, hogy elvesztette a kislányát, idegösszeomlást kapott, még a szanatóriumban kétszer meglátogattuk, de aztán alkoholista lett és nagyon lecsúszott állítólag, kb. 8 éve nem láttuk.
2018. júl. 27. 10:33
 7/7 anonim ***** válasza:

3 éves volt a gyerek. Összeházasodva nem voltunk, csak 10 évig tartó kapcsolat volt.

Az oka?

Részben igaz az első állítása, nálunk leginkább abban az értelemben, hogy tiniként jöttünk össze, elsők voltunk egymásnak, kiforratlan személyiséggel, ami ahogy alakult később, kiderült, hogy rohadtul nem illünk össze, + az élettapasztalat hiánya is ott volt a levegőben. Ezen kívül az exem nagyon belepunnyadt a kapcsolatba. Én próbáltam feldobni, programokat szervezni kettesben, beszélgetni vele, egyáltalán nem jártam sikerrel. A vége az lett, hogy mentem nélküle, a folytatást a fantáziára bízom...

2018. aug. 5. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!