Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mesélnétek egyedülálló szülők mi módon letettek egyedülállók, és hogy tudtátok megoldani egyedül maradva a 1 vagy több gyerekkel, anyagilag talpra tudtatok állni?
Ferjem megcsalt, lebukott, kidobtam, beadtam a válást. A barátnője nagyon férjhez akart menni, nekem nem volt sürgős a válás, úgyhogy akkora gyerektartásban egyeztünk meg, amekkora szerintem tisztességes. 😈
A lakás az esküvő előtt is az enyém volt, nem járt neki semmi belőle. Értelemszerűen mi maradtunk ott a két gyerekkel.
Pár hónap alatt találtam jobban fizető munkahelyet. A gyerekvigyazásban anyám segített, ő már nyugdíjas.
Most (Pár éve) újra férjnél vagyok. 😊 Jelenleg: két fizetés, 3 gyerek után az adókedvezmény, családi, és 2 gyerek után 80 ezer gyerektartás az össz bevétel. Nem panaszkodhatok. 😉
Inkább úgy mondanám, hogy céltudatos és előrelátó. Senki se úgy alapit családot, hogy úgy is elválunk. De benne van a pakliban, nem szabad arra hagyatkozni anyagilag, hogy mindig ott a másik. Gyereket is úgy vállaltam, hogy egyedül is el tudom tartani, gyerektartás nélkül is. Jó, persze úgy választottam apát is, hogy tudom róla: nem hagyja magára a gyerekeit válás után se, és nem közmunkán tengődik egy évtizede. (Pedig sokan elkövetik ezt a hibát...)
Akár a hármat is eltartom egyedül. Nem szorulok rá anyagilag senkire. Nem fogok azért benne rekedni egy rossz házasságban, mert nem tudok hova menni.
4-es
azért nem ír mert nem az volt kérdés. Világos, nem?
A párom megcsalt, elköltözött, két gyerekkel maradtam albérletben, gyeden. Kerestem olyan munkahelyet, ami viszonylag gyerekbarát, majd egy év múlva lakást vettem.
Azóta újra férjhezmentem.
Igaz nem volt kérdés, de a gyerekeket természetesen megviselte, igyekszem boldognak nevelni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!