Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki magyarázza már el, hogy váláskor a nők miért zsarolják az apát a gyerekkel, annak láthatásával?
Mert megtehetik. Fókuszban volt egy jó riport, amiben arról volt szó, hogy az esetek többségében akkor is az anyához kerül a gyerek, hogyha erre nincs igazi ok. Sőt, sokszor akkor is, ha nem nála van jobb helye. Elfogult a legtöbb bíra a társadalmi beidegződések miatt.
Plusz ilyenkor jön elő sok ember igazi arca.
Hozom a saját példám, a sztoriban én vagyok a gyerek:
Apám tisztességes tanárember, imádják a diákjaim, tényleg fantasztikus ember. Egy gyerekkel nem foglalkozott csak soha: a sajátjával.
Soha nem is maradtam volna vele a válás után, egyáltalán nem kötödöm hozzá, kéthavonta elbeszélgetünk az jdőjádásról, mint két távoli rokon.
10ből 9szer ez történik!
Aham, milyen felmérés alapján. Csak mert én meg azt látom jelenleg, hogy 5 ismerősnél a férfi lépett le/csalta meg a nőt, de közben játssza a jó fej apukát a gyerek előtt. Unokatesómat prostikkal csalta a volt férje, nem védekezett. A kisfiúkat meg szépen a nő ellen fordítja, mert ugye mégis hogyan magyarázod el egy öt és három éves gyereknek a dolgot? Akkor én is általánosítsak?
Tényleg unalmas már ez a "mind olyan", "90%-ban", stb. légből kapott saját sérelmen és frusztráción alapuló megállapítások, mert aki ebben a helyzetben van annak még pont egy ilyen általánosító belerúgás hiányzik bakker.
A kérdésre válaszolva:
Aki felhasználja a gyerekét ilyen célokra az sosem szerette. lsd. krétakör
Nem foglalkozik azzal hogy a gyerekben olyan érzelmi disszonanciát okoz amit soha az életben nem fog kiheverni. A kis lelkét amúgy is taccsra tette a válás és a szülő még rátesz egy lapáttal.
Ugyanúgy a férfiak között is van ilyen: anyád ilyen meg olyan k u r v a volt, mondja a gyereknek.
Szóval egy válásnak mindig e gyerek issza a levét a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!