Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Valaki magyarázza már el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki magyarázza már el, hogy váláskor a nők miért zsarolják az apát a gyerekkel, annak láthatásával?

Figyelt kérdés
10ből 9szer ez történik! Miért? Miért jó ez bárkinek is? És most a tisztességes apákra, férfiakra gondolok, nem az alkoholista, bántalmazó patkányokat.
2018. febr. 19. 23:27
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
87%

10-ből 9 apa ezt állítja...

Válás után a legtöbb apa elkezd mártírkodni, hogy nem láthatja a gyereket, a mocskos exe elhanyagolja a gyereket, nyaralni (vagy műkörmöshöz) jár a gyerektartásból, és a többi.

Amikor leírod, hogy igaza van: menjen bíróságra, perelje el a gyereket, és nevelje ő, akkor hátrál. Ja, hát ő nem erre gondolt, csak hogy erre hivatkozva lehet-e csökkenteni a 20 ezres gyerektartást.

Érdekes módon, azokat az apákat nem zsarolja az exfeleség soha, ahol válás után is sokat vannak együtt, elhozza a suliból, táppénzen marad vele ő is, ha beteg. Horribile dictu: fele-fele időt tölt a gyerekkel, tehát gyerektartást se fizet.

2018. febr. 20. 06:45
 12/52 anonim ***** válasza:
31%

Nekem semmiféle ilyen tapasztalatom nincs a saját bőrömön. DE! A nők nemcsak váláskor tudják zsarolni a gyermek apját...hanem a hétköznapokban is sajnos.

Nem tudom, hogy 10-ből 9 esetben lenne ez a felállás.

Nem válásos esettel találkoztam, hanem olyannal, ahol a nő megakarta változtatni a férfit és a gyereket hangolta az apa ellen. Pl.: "Lásd gyerekem, apád hogy viselkedik anyáddal. Ne beszélj vele, mert téged sem szeret, ha így viselkedik és nem képes megváltozni!"

A nők, ha zsarolnak, azért teszik, mert a gyereket fegyvernek használják. Nem tudnak békésen elválni a szülők (vagy csak a nő). Ha az apa megbukott, mint férj, az nem azt jelenti, hogy apaként is bukott volna. Sajnos azáltal, hogy a gyerek eszköz az anya szemében, az anya így megbukott! Ezt természetesen pedig a gyerek sínyli meg.

2018. febr. 20. 07:14
 13/52 A kérdező kommentje:
Ok, akkor nem 10-bol 9, hanem 100-bol 1! Teljesen mindegy az arány! Itt a kérdés ennek a jelenségnek az okára irányult kedves férfigyűlölő válaszolók! Már pedig van ilyen jelensèg, és nem csak a saját példámból tudom!
2018. febr. 20. 07:20
 14/52 anonim ***** válasza:
79%
De azt egyik férfi sem hallja, hallgatja mikor apuka jön a gyereket meglátogatni hetente 2x, mert nálunk jelenleg így működik és a kis ártatlanság egész éjszaka azt hajtogatja, hogy apucikám hol van? Apucika letudta a napi 1 órás látogatását, rohan a nőjéhez, majd anyucika nyugtatgatja a gyereket és imadkozik, hogy jövő héten már csak 1x jöjjön apuka mert olyan szinten felzaklatja a gyereket, hogy azon ejszaka mindig pepisil. Nálunk szenved a fiam is és én is, itt csak apuka boldog meg a nője, nem zsaroltam de megkertem, hogy hetente elég ha csak egyszer tudja le a nagy apaságát mert a gyereket nagyon felzaklatja. Nem érdekli☺
2018. febr. 20. 07:24
 15/52 anonim ***** válasza:
33%
Azert mert megcsalta a feleseget a feleseget nem jogositja fel ,hogy a gyereket el tiltsa!!! Konyorgom mi koze a kettonek????? 2 Barátnőm is elvalt,es mindkettő gorenykedik a lathatassal a tobbit meg nem írom mert kritikán aluli!!!
2018. febr. 20. 07:25
 16/52 anonim ***** válasza:
80%

Én megértem, hogy nem akarják túl sokat odaengedni a gyereket.

Ki osztozna itt az utált exével az általa legszeretettebb lényen?

Azzal az exszel, aki hazudott, csak, esetleg undorítómódon kiabált, elhanyagolta a családját(ha a nő miatt kevesebbet jár haza, akkor a gyereket is kevesebbet látja), esetleg erőszakos is volt.

Hát én foggal körömmel tiltakoznék, hogy egy ilyen emberrel kelljen kettesben hagynom a gyerekem.

Az elvált férjek nagyon ritka esetben mintaapák, hiába hiszik magukat annak. Sajnos, legalább 100 elvált apukával randiztam már, mind azt hiszi, milyen figyelmesek, erre a nagyrésze a nagyival szervezi a közös programot, és olyankor sem a gyerek érdekeit nézi, ha a program milyenségét választja. Elvinnék otthonról betegen, a gyereket, ahelyett, hogy ottmaradnának vele ápolni. Nem hozzák viszik az oviból. Nem játszanak vele, hanem lepasszolják az új nőnek(olvassátok a gyereknevelés kategóriát, hány újnő kérdezget a barátja gyerekéről, mert az szinte semmit nem csinál, és rájuk hárul a feladat). Olyan is sok van, hogy be nem vallott az erőszakosság, más az anyán kívül nem látta soha, hogy az apa erőszakos rángatja a gyereket, vagy borzasztóan kiabál vele lehordva mindennek, megalázva.. ilyenből is sok van ám a másik kategóriában. A férj egy tündibündi az ismerősök között, a nő meg nem meri híresztelni, hogy milyen valójában, csak félti tőle a gyereket.

A jó apákhoz szokták engedni a gyereket, 100ból 3 ilyennel találkoztam eddig, ebből kettőnél apuka nevelte közös beleegyezéssel a kicsit, anyuka meg mimden szabadidejét ott töltötte.

Mind a 100 jó apának tartotta magát, és csak 3 volt szerintem is jó apa..

2018. febr. 20. 07:28
 17/52 anonim ***** válasza:
54%
En amit lattam,ugye a baráti körből ,hogy a gyerek teljesen elfogadja a helyzetet ,hogy apa kulon él,stb de anya valahogy nem tudja feldolgozni,hogy egy masik nő lett a befutó ,sajnos mindent megtesz ,hogy apanak ne legyen felhotlen az élete a masik nővel.Lattam mar elő példát amiklr a barátnőm exe jött a párjaval a gyerekekért,anyuka meg el kezdett sírni ,hogy biztos akartok menni anyanak ez fajna......Mar nem akartak menni mert anyanak ez k....ra fajt.Felhivta apát ,hogy megse menjen mert nem akarnak menni a gyerekek es ő nem erolteti.Ugy ,hogy sok nőnek nem a gyerek erdeke az első!!!!!
2018. febr. 20. 07:31
 18/52 A kérdező kommentje:
Akkor újra leírom újra, nem agoreny férfiakról, apukakrol van szó! Mert azokat valószínű nem is lehet zsarolni a gyerekkel, mert nem érdekli! Azt lehet a gyerekkel zsarolni, aki megszenvedi a gyerek hiányát, mert nagyon kötődik a gyerekehez, és szeretné mindig vele lenni, nevelni! És nyilván ezt tudja az anyuka, és ezért tudja, hogy őt lehet ezzel zsarolni! És a félrelépés mint ők, egyáltalán nem biztos hogy emiatt válnak, nálunk se történt ilyen! De ha történik is, a tönkrement kapcsolathoz a gyermeknek semmi köze! A gyerek apa kapcsolat egy teljesen különálló dolog!!!
2018. febr. 20. 07:35
 19/52 anonim ***** válasza:
61%
A többségben azert csinálják kedves kérdező mert nem tudja feldolgozni,h nem ő az első! Remelem en sosem sullyedek idáig,pedig van gyerekem es ferjem is! De sosem néztem jó szemmel ezeket a nőket.
2018. febr. 20. 07:36
 20/52 anonim ***** válasza:
69%
Kérdező az nyugtasson ,hogy a gyerek lassan felno és akkor már át lát az ilyen anyukán. Ezeket mind ugy írom ,hogy láttam rá példát.Ment egy darabig a zsarolás mert nem tudta massal rangatni az exet csak a gyerrkkel,amig a gyerek inkabb ugy dontott,hogy jobb az apjanal mert anyja nem normális.
2018. febr. 20. 07:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!