Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki magyarázza már el, hogy váláskor a nők miért zsarolják az apát a gyerekkel, annak láthatásával?
10-ből 9 apa ezt állítja...
Válás után a legtöbb apa elkezd mártírkodni, hogy nem láthatja a gyereket, a mocskos exe elhanyagolja a gyereket, nyaralni (vagy műkörmöshöz) jár a gyerektartásból, és a többi.
Amikor leírod, hogy igaza van: menjen bíróságra, perelje el a gyereket, és nevelje ő, akkor hátrál. Ja, hát ő nem erre gondolt, csak hogy erre hivatkozva lehet-e csökkenteni a 20 ezres gyerektartást.
Érdekes módon, azokat az apákat nem zsarolja az exfeleség soha, ahol válás után is sokat vannak együtt, elhozza a suliból, táppénzen marad vele ő is, ha beteg. Horribile dictu: fele-fele időt tölt a gyerekkel, tehát gyerektartást se fizet.
Nekem semmiféle ilyen tapasztalatom nincs a saját bőrömön. DE! A nők nemcsak váláskor tudják zsarolni a gyermek apját...hanem a hétköznapokban is sajnos.
Nem tudom, hogy 10-ből 9 esetben lenne ez a felállás.
Nem válásos esettel találkoztam, hanem olyannal, ahol a nő megakarta változtatni a férfit és a gyereket hangolta az apa ellen. Pl.: "Lásd gyerekem, apád hogy viselkedik anyáddal. Ne beszélj vele, mert téged sem szeret, ha így viselkedik és nem képes megváltozni!"
A nők, ha zsarolnak, azért teszik, mert a gyereket fegyvernek használják. Nem tudnak békésen elválni a szülők (vagy csak a nő). Ha az apa megbukott, mint férj, az nem azt jelenti, hogy apaként is bukott volna. Sajnos azáltal, hogy a gyerek eszköz az anya szemében, az anya így megbukott! Ezt természetesen pedig a gyerek sínyli meg.
Én megértem, hogy nem akarják túl sokat odaengedni a gyereket.
Ki osztozna itt az utált exével az általa legszeretettebb lényen?
Azzal az exszel, aki hazudott, csak, esetleg undorítómódon kiabált, elhanyagolta a családját(ha a nő miatt kevesebbet jár haza, akkor a gyereket is kevesebbet látja), esetleg erőszakos is volt.
Hát én foggal körömmel tiltakoznék, hogy egy ilyen emberrel kelljen kettesben hagynom a gyerekem.
Az elvált férjek nagyon ritka esetben mintaapák, hiába hiszik magukat annak. Sajnos, legalább 100 elvált apukával randiztam már, mind azt hiszi, milyen figyelmesek, erre a nagyrésze a nagyival szervezi a közös programot, és olyankor sem a gyerek érdekeit nézi, ha a program milyenségét választja. Elvinnék otthonról betegen, a gyereket, ahelyett, hogy ottmaradnának vele ápolni. Nem hozzák viszik az oviból. Nem játszanak vele, hanem lepasszolják az új nőnek(olvassátok a gyereknevelés kategóriát, hány újnő kérdezget a barátja gyerekéről, mert az szinte semmit nem csinál, és rájuk hárul a feladat). Olyan is sok van, hogy be nem vallott az erőszakosság, más az anyán kívül nem látta soha, hogy az apa erőszakos rángatja a gyereket, vagy borzasztóan kiabál vele lehordva mindennek, megalázva.. ilyenből is sok van ám a másik kategóriában. A férj egy tündibündi az ismerősök között, a nő meg nem meri híresztelni, hogy milyen valójában, csak félti tőle a gyereket.
A jó apákhoz szokták engedni a gyereket, 100ból 3 ilyennel találkoztam eddig, ebből kettőnél apuka nevelte közös beleegyezéssel a kicsit, anyuka meg mimden szabadidejét ott töltötte.
Mind a 100 jó apának tartotta magát, és csak 3 volt szerintem is jó apa..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!