Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Valaki magyarázza már el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki magyarázza már el, hogy váláskor a nők miért zsarolják az apát a gyerekkel, annak láthatásával?

Figyelt kérdés
10ből 9szer ez történik! Miért? Miért jó ez bárkinek is? És most a tisztességes apákra, férfiakra gondolok, nem az alkoholista, bántalmazó patkányokat.
2018. febr. 19. 23:27
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
73%
Kedves utolsó. Akkor leírom neked ,hogy a barátnőm mit tett a volt férjével.El váltak,mert a barátnomnek viszonya volt egy 22 eves taknyos kolokkel.Ugye a kolok ott hagyta pikk pakk,mert hat 2 gyermekkel meg sem egy áldás a nő,foleg egy 22 evesnek.Ekozben lett a ferjenek egy kapcsolata,amire ő azt mondta ,h neki nem szimpi a nő ,es o nem engedi a gyerekek közelébe.A nem szimpit ertsd ugy h csinos:) Rangatta az exet minden szarral,gyere mert lázas,gyere mert köhög,stb... El akarta az exe vinni a gyerekeket a balatonra 2 hétre,akkor bedobta a sirast a gyerekeknek ,hogy anyanak ez fajna ha az új nővel mennetek oda.......persze nem akartak menni egyből.Es mikkr meg kérdeztem tőle hogy ugyan ezt miert csinalod ahelyett orulnel h ilyen a volt ferjed,akkor az volt a valasz hogy nehogy már,en szultem a gyerekeket a pasinak mindig a gyerek anyja lesz az első,hiaba az uj nő!!! Csak szemetkedesbol ,hogy akkor is ő iranyit mindent es mindenkit.
2018. febr. 20. 08:07
 32/52 anonim ***** válasza:
53%
Az a baj ,hogy ha elvalik ket pár akarmilyen a volt feleség mindenkinek az új nő lesz a rossz.A pasi hiaba szaladna ketszer annyit,hiaba adna ketszer annyi penzt mert erre is van pelda csak ezt nem szeretik az elhagyott nők hangoztatni,mert akkor őt ki fogja sajnalni?.A baratnomnek is ott maradt a lakas autó,bolt,meg havi 150.000 gyerektarras.plusz apuka minden hetvegen nagybevasarolt nekik.ugy is szar volt apa mert mar nem anyát kurogatta hanem az uj nőt
2018. febr. 20. 08:15
 33/52 anonim ***** válasza:

Kérdező így e felállás alapján nem egyszerű a helyzet.

Anyukával valahogy mégis meg kellene értetni, hogy felülkerekedve a problémákon a gyermeket kell szem előtt tartani. Nem a saját és önző érdekeket :(. Senki nem akar bántani senkit, de a gyermek akkor is közös. Közösen kell(ene) róla gondoskodni.

2018. febr. 20. 08:21
 34/52 anonim ***** válasza:
Ez a buták pályája. És elég nagy ban, ha 10-ből 9 buta. De mivel a hasonló a hasonlót vonzza, egy buta nővel egy hasonlóan buta pasas szokott együtt lenni. Hű de nagy tragedy. Majd tanulnak egymásból. Mit izgat ez téged?
2018. febr. 20. 08:22
 35/52 anonim ***** válasza:

Igen, ez általában így szokott lenni, hogy a férjjel semmi probléma, a feleség szivatásból adja be a válást 1-2 éves gyerekkel.

Kérdező: saját magadhoz se vagy őszinte.

A volt feleség egy okból tudja a gyerekkel zsarolni: egy életen át össze fogja kötni őket. A gyerektől nem tud elválni.

Ennyire egyszerű.

Ezért kellene a férfiaknak is meggondolni, hogy kivel vállalnak családot. Hiába szokás gyakorin a nőket rugdosni, hogy miért szült ilyennek.

Te választottad az exed? Igen.

2018. febr. 20. 08:48
 36/52 anonim ***** válasza:
50%

Az ex feleségemnek viszony a volt egy nős pasival. Elvált, a 6 éves gyerek nála maradt. A pasi dobta mert esze ágában nem volt elválni, én összejöttem egy gyönyörű nővel aki a feleségem lett.

A probléma akkor kezdődött amikor őt dobták és én boldog voltam.

Ha pasizni akart a hétvégén akkor addig beszélt a gyereknek rólam hogy a gyerek felhívott: apa nagyon hiányzol, nem tudsz értem jönni? Hát persze hogy megyek.

Ha épp nem volt programja a hétvégre és nekem láthatás lett volna akkor szombat reggeltől hurcolta agyereket a városban ide-oda addig amig a tervezett programot le kellett modnani.

Beperelt hogy megvonják tőlem a láthatást, szerencsére visszavonta.

Ahol csak lehetett perelt, persze mindig vesztett de nekem egy vagyonba került az ügyvéd.

Ahol lehetett ott rúgott belém.

Ennyit a gyengébbik nemről. (itt kérek bocsánatot azoktól akik sose tennének ilyet)

2018. febr. 20. 09:17
 37/52 Noblesse Oblige ***** válasza:

A válásnál háborús helyzet áll elő. És hát szeremben, háborúban mindent szabad... (aminek a gyerek a legnagyobb vesztese)

Mindig az van ilyenkor, hogy az én oldalam a helyes, az igaz. (most bármiért is történt a válás) Aki ellentétes oldalon játszik az szívjon.

Én elvált szülők gyereke vagyok, a kisgyerekkoromtól a tiniig egy háborús övezetben éltem. Teljesen mindegy ki csalt meg kit, ki tette az első rossz lépést... onnantól csak a két fél két igazsága van, és sokszor a gyerek ebben a játszmában egy sakkfigura.

Ha te férfiként normális vagy, és normálisan állsz hozzá, nemet mondasz a játszmákra, és az exel minél semlegesebb maradsz, lehet, hogy most látványos sikereket nem érsz el (mondjuk elidegenedik tőled a gyerek), de a kicsi fel fog nőni és elkezd gondolkodni. Látja milyen az anyja és megkérdőjelezi majd felnőttként az egész cirkuszt. És akkor visszafog találni hozzád a gyermek.

Velem is ez történt, annyi különbséggel, hogy nálunk mindkét félnek megvoltak a maga háborús bűnei. De amikor felnőttem akkor és már a magam cselekedeteiért feleltem, akkor elkezdtem újra hidat építeni kettőnk között, mert beláttam, hogy nem minden úgy volt, ahogy anyám előadta.

2018. febr. 20. 09:48
 38/52 A kérdező kommentje:
Távol áll tőlem a játszmát As, haboruzas! Mindig elismerték a hibáikat, sőt sokszor akkor elismertem, hogy én hibáztam, amikor tudtam, hogy a legkevésbé sem! Csak azért, hogy béke legyen végre! Most is csak békét akarok! És ha már a feleségemmel nem lehetek, pedig szeretem, a gyerekeknél hagy töltsék annyi időt amennyit csak lehet! Mindig is tudta, hogy érzékeny vagyok, érzelmileg mennyire kötődik hozzá és a gyerekhez, talán ezért is használja ezt fegyvernek!
2018. febr. 20. 09:55
 39/52 A kérdező kommentje:
Szóval, távol áll tőlem a jatszmazas, haboruzas!
2018. febr. 20. 10:01
 40/52 anonim ***** válasza:

Édes kis történet........

12 év házasság, 3 gyerek után a következő játszma. A férj annyit dolgozik mint az állat, 2 munkahelye is van, a nő nemrég ment vissza gyesről dolgozni, az utolsó 10 évben nem volt munkahelye. 10 éves vállalati kölcsön éppen lejár, a férj kezd megnyugodni, hogy végre nem a spórolás lesz az első, ereszthetnek a nadrágszíjon.

Egyik este kicsit korábban ér haza és a folyosóban éppen azon beszélgetnek, hogy a feleség féltestvére, a gyerekek keresztanyja búcsúzik fenn a lakásnál és éppen egyeztetik a holnapi programot, melyik albérletet kellene megnézni. Fel sem merül a férjben, hogy a feleség esetleg válni akar, pedig már azt keresik hova menjenek a gyerekekkel.

Az elkövetkező 1 hónapban lekerül a jelzálogjog a lakásról, és a feleség nyomban el is indítja a válókeresetet, majd el is költözik a gyerekekkel együtt. Jól tudja, hogy a törvény szerint a lakás fele az övé(bár szinte semmit sem fizetett bele), a gyerekek szintén maradhatnak nála, mert a bíróság a nőknél való elhelyezést preferálja, és pontosan tudja, hogy neki áll a zászló. Megosztott gyermekfelügyeletről hallani sem akar, kell az a 90-100rongy GYT havonta,mert az jár. Még el sem váltak, de már kérvényezi, hogy ő vehesse igénybe a gyerekek után járó adókedvezményt.

AZt hiszem erre mondják, hogy ügyes.

2018. febr. 20. 10:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!