Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Valaki magyarázza már el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki magyarázza már el, hogy váláskor a nők miért zsarolják az apát a gyerekkel, annak láthatásával?

Figyelt kérdés
10ből 9szer ez történik! Miért? Miért jó ez bárkinek is? És most a tisztességes apákra, férfiakra gondolok, nem az alkoholista, bántalmazó patkányokat.
2018. febr. 19. 23:27
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
Mindig a férfit hibáztatják az elvalt nők mert ők makulatlanok ugye?? kerdezem én ha olyan szar volt a férj,akkor miert kell jatszmazni???? miert nem örül a makulatlan feleseg,hogy megszabadult tőle??? A szomszéd holgy evek óta nem dolgozik,otthon van a gyerekkel ,nagy gyerekkel jelzem mert ő nem akar dolgozni hanem neveli tanitja stb.A házába nem lehet be menni olyan káosz uralkodik,a férje eveken át a munkabol haza jött es helyette takarított mert ugye a draga feleseg kupis,nem tehet róla......Arrol nem beszélek ,hogy tobbszor nem volt kaja ,se mosott ruha.Zsiros hajjal napokig ,ült a számítógép előtt mert ő filmet néz.Sok éven át csodalkoztunk a ferjemmel ,hogy a a pasi hogyan tűri ezt meg ,hogy kupi,kaja elvetve,stb.Most a pasi megpattant egy nővel,es persze ő a goreny ,hogy nem maradt a hanyag ,koszos nővel......ennyit errol
2018. febr. 20. 11:19
 42/52 anonim ***** válasza:
71%

Kérdező leírom mégegyszer. Mind a 100 apa, akivel randiztam remek apának tartotta magát. Sokukat a környezetük is. Kívülről viszont más.

Mennyit dolgoztál? Minek dolgoztál pont ott, ha túl sok volt? Ki volt a gyerekkel, amíg dolgoztál?

Egyszer randiztam egy apával, aki heti 6 nap 12 órázott, hogy a kedvenc munkáját végezhesse. Elmondása szerint ő nevelte a gyerekét. 40 perc volt az út a munkahelyére csak oda. A gyerekét alig latta, az anyja intézett mindent, ő vitte a háztartást, ő fözött, ő látta el a gyereket, apuka meg heti egy nap bohóckodott valami programon a kicsivel. Nem lett volna muszáj annyit dolgoznia, átlag feletti színvonalat tartott fent így. Neki így tetszett, mert a munkája egyben a hobbija is volt, szeretett ott lenni 12 órát.

Sokféle rossz apa van, a legtöbb nem is látja magáról. Az ő szemszögéből úgy nézett ki a történet, hogy ő neveli a gyerekét, majd megszakad, hogy jól éljenek, az anyja csak besegít. A kicsi alig látta, az apja volt lefekvés előtt a jutalom,meg vasárnaponként a programfelelős, persze, hogy imádta a gyerek. De nem hozzá ment, mikor bibis lett az ujján, vagy ha bármi baja volt, hanem a biztos ponthoz, a nagyihoz, aki minden nap vele van.

2018. febr. 20. 20:16
 43/52 A kérdező kommentje:
Utolsó, leírom mégegyszer.. mikor itthon dolgoztam, kevés volt a pénz ahhoz, hogy mindent meg tudjak adni a családomnak! Irány külföld, ingázás, pár hét kint, pár hét itthon! Amíg kint voltam, addig anya főz, gyereket nevel! De mikor itthon voltam, minden napom, ismétlem minden napom csak arról szólt, hogy házi munka, takarítás, mosás, boltba járás(a gyerekkel), és ezen kívül a gyerekkel lenni, játszani, pelenkázni, hajnalban is felkelni hozzá, stb.. ha baja lett a gyereknek, hozzám szaladt.. biztos csak veletlen, mert nem foglalkoztam vele.. szóval leszarom a sok apukát, én tudom, hogy ha nem voltam távol munka miatt, akkor mindent megtettem, és csak a gyerekert és a feleségemert éltem!!!!!!
2018. febr. 20. 20:58
 44/52 anonim ***** válasza:
38%
Legtobb apa amugy is sokat dolgozik a többség csak este er haza .sokszor csak akkor amikor alszik már a gyerek!! Az nem baj ,mig anyuci mellé fekszik be.Amikor mar mas nő van akkor baj h sokat dolgozik:)) es csak hetvegen tud vele lenni.Jajj bele lehet kötni sok mindenbe NA...az akadekoskodo ex mindig talál fogast a ferfin,ha akar.Elvalt nő felfogasa kb h 7bol 5 napot ott legyen a volt férj fizzesen is minel tobbet,es ha lehet ne legyen kapcsolatban mert ugye az fáj:)
2018. febr. 20. 21:07
 45/52 anonim ***** válasza:
55%

Nem vagyok elvált, senki sem hagyott el, és nem a saját exeimről nyilatkoztam, hanem a szimpatikusnak látszó randipartnereimről, akiből volt jónéhány, mire végre jó véleménnyel lettem az egyikükről.

Szóval nem voltál ott a gyerek mellett legalább minden második héten..

Nem, nincs olyan, hogy az apák munkaideje 8ig tart és csak estére esnek haza, hogy lenyomjanak egy jóéjtpuszit a gyereknek. Ezek a rossz apák.

A rendes apák 4kor végeznek és utána a családjukkal vannak, vagy, ha éjszakáznak is, később fekszenek, hogy elvihessék a gyereket suliba reggel, megregeliztetik, és bohóckodnak vele öltözés közben, hogy érezze a törődést.

A rendes apák nem csak egy napot töltenek a gyerekkel egy héten.

A rendes apák tudják, hogy a gyereknek elsősorban idő kell, másodsorban pénz. Ha játszol vele és meghallgatod, nem fogja érdekelni, hogy a ruháját turkálóban vették, vagy, hogy nem a legújabb pillangós barbija van.

Nem ismerem a helyzeteteket, de hacsak nem a minimumra kellett a pénz, butaság volt kimenned. Az meg a minimum, hogyha már hetekre nem látod a gyereked, vele töltesz minden időt, mikor tudsz.

Nem látok bele az életetekbe, de eddigi tapasztalataim alapján jó apákat sosem zsaroltak a gyerekükkel. Magukat jónak tartó apákat viszont tucatszám.

"Jó apa voltam, mikor a gyerekkel voltam", ja, de mennyit voltál vele?

Namindegy. Úgyis a bíróság dönt, az üres fenyegetésekkel.felesleges foglalkozni.

2018. febr. 20. 22:19
 46/52 A kérdező kommentje:
Jó apa voltam akkor is, mikor nem voltam velük, mert miattuk mentem ki, egyedül, külföldre, aludtam kocsiban hetekig, napi tizenkét órákat dolgozva, hogy lakáshitel meg minden ktg mellett, amiket én fizetek, meglegyen minden ami a normális elethez kell, mind a gyereknek, mind az anyukának! És nem jókedvvel, örömmel mentem, hanem gyomorideggel, néha sírva, hogy távol kell lennem tőlük! Nem sok apuka vállalna ezt be a családjáért, tök egyedül, végig kocsiba aludva(nem kényelmes kamionba, hanem egy kicsi személyautóba),hogy megérje kimenni, de többet is tudjon itthon lenni, pont azért,hogy sokat lehessen a gyerekével és a feleségével is!
2018. febr. 20. 22:51
 47/52 A kérdező kommentje:
Lényeg a lényeg, mint apa, jó voltam, valószínűleg mint férj, buktam meg, és ennek az oka, következménye a bosszú.. nem azért, mert rossz apa lennék..
2018. febr. 20. 23:00
 48/52 anonim ***** válasza:
55 te nagyon idiota vagy.remelem te is kifogsz majd egy pasit akinek elmebeteg az exe es ra jössz mert csak fujod a magadet ....en meg leirtam,hogy a baratnom is mitt tett a volt ferjevel azzal a vimszoval,h miert ne?! meg ugyis mindig ő lezs az első nem a masik nő ,szoval addig ne papolj hulyeseget mert azt sem tudod merre az arra!!!
2018. febr. 21. 00:13
 49/52 anonim ***** válasza:
47%
A masik meg hogy ha apa elmegy akkor nem varhatja el az ex ,hogy annit legyen ott a volt férj!!! mert kulon elete van ,lesz! ezt sokan nem tartják észben!!!!
2018. febr. 21. 00:14
 50/52 anonim ***** válasza:

Az a baj Kerdezo ha Te hetekig tavol vagy a gyerektol akkor mar eleve nem tud kialakulni egy erős kötődés és innentől dominóként borul minden. Az exem otthonvolt de háttal nekünk 24/12 -ben szó szerint ( a szgép előtt ült). A fiunk 4 eves koráig nem engedte hogy az apja fürdesse, vörösre orditotta magát mikor elindultak a fszobaba hogy csak anya csinalhatja meg a szaros pelenkat is vissza kellett adnom rá hogy ujrakezdje velem. Az ok szimpla: babakent az apja szinte ra se nezett, nem tudott mit kezdeni vele, semmi kotodes nem alakult ki. Meg a bebiszitterhez is jobban kotodott holott az apja is vigyazhatott volna ra.....

Most csodalkozik az apa, hogy max 1x hajlando nala aludni a 11 eves gyerek. Szoktak kozos programot csinalni - évi 2x. Nos ez valljuk be nem túl sok. És az exem is jó apának tartja magát....

2018. febr. 22. 08:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!