Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki magyarázza már el, hogy váláskor a nők miért zsarolják az apát a gyerekkel, annak láthatásával?
Kérdező leírom mégegyszer. Mind a 100 apa, akivel randiztam remek apának tartotta magát. Sokukat a környezetük is. Kívülről viszont más.
Mennyit dolgoztál? Minek dolgoztál pont ott, ha túl sok volt? Ki volt a gyerekkel, amíg dolgoztál?
Egyszer randiztam egy apával, aki heti 6 nap 12 órázott, hogy a kedvenc munkáját végezhesse. Elmondása szerint ő nevelte a gyerekét. 40 perc volt az út a munkahelyére csak oda. A gyerekét alig latta, az anyja intézett mindent, ő vitte a háztartást, ő fözött, ő látta el a gyereket, apuka meg heti egy nap bohóckodott valami programon a kicsivel. Nem lett volna muszáj annyit dolgoznia, átlag feletti színvonalat tartott fent így. Neki így tetszett, mert a munkája egyben a hobbija is volt, szeretett ott lenni 12 órát.
Sokféle rossz apa van, a legtöbb nem is látja magáról. Az ő szemszögéből úgy nézett ki a történet, hogy ő neveli a gyerekét, majd megszakad, hogy jól éljenek, az anyja csak besegít. A kicsi alig látta, az apja volt lefekvés előtt a jutalom,meg vasárnaponként a programfelelős, persze, hogy imádta a gyerek. De nem hozzá ment, mikor bibis lett az ujján, vagy ha bármi baja volt, hanem a biztos ponthoz, a nagyihoz, aki minden nap vele van.
Nem vagyok elvált, senki sem hagyott el, és nem a saját exeimről nyilatkoztam, hanem a szimpatikusnak látszó randipartnereimről, akiből volt jónéhány, mire végre jó véleménnyel lettem az egyikükről.
Szóval nem voltál ott a gyerek mellett legalább minden második héten..
Nem, nincs olyan, hogy az apák munkaideje 8ig tart és csak estére esnek haza, hogy lenyomjanak egy jóéjtpuszit a gyereknek. Ezek a rossz apák.
A rendes apák 4kor végeznek és utána a családjukkal vannak, vagy, ha éjszakáznak is, később fekszenek, hogy elvihessék a gyereket suliba reggel, megregeliztetik, és bohóckodnak vele öltözés közben, hogy érezze a törődést.
A rendes apák nem csak egy napot töltenek a gyerekkel egy héten.
A rendes apák tudják, hogy a gyereknek elsősorban idő kell, másodsorban pénz. Ha játszol vele és meghallgatod, nem fogja érdekelni, hogy a ruháját turkálóban vették, vagy, hogy nem a legújabb pillangós barbija van.
Nem ismerem a helyzeteteket, de hacsak nem a minimumra kellett a pénz, butaság volt kimenned. Az meg a minimum, hogyha már hetekre nem látod a gyereked, vele töltesz minden időt, mikor tudsz.
Nem látok bele az életetekbe, de eddigi tapasztalataim alapján jó apákat sosem zsaroltak a gyerekükkel. Magukat jónak tartó apákat viszont tucatszám.
"Jó apa voltam, mikor a gyerekkel voltam", ja, de mennyit voltál vele?
Namindegy. Úgyis a bíróság dönt, az üres fenyegetésekkel.felesleges foglalkozni.
Az a baj Kerdezo ha Te hetekig tavol vagy a gyerektol akkor mar eleve nem tud kialakulni egy erős kötődés és innentől dominóként borul minden. Az exem otthonvolt de háttal nekünk 24/12 -ben szó szerint ( a szgép előtt ült). A fiunk 4 eves koráig nem engedte hogy az apja fürdesse, vörösre orditotta magát mikor elindultak a fszobaba hogy csak anya csinalhatja meg a szaros pelenkat is vissza kellett adnom rá hogy ujrakezdje velem. Az ok szimpla: babakent az apja szinte ra se nezett, nem tudott mit kezdeni vele, semmi kotodes nem alakult ki. Meg a bebiszitterhez is jobban kotodott holott az apja is vigyazhatott volna ra.....
Most csodalkozik az apa, hogy max 1x hajlando nala aludni a 11 eves gyerek. Szoktak kozos programot csinalni - évi 2x. Nos ez valljuk be nem túl sok. És az exem is jó apának tartja magát....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!