Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Valaki magyarázza már el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki magyarázza már el, hogy váláskor a nők miért zsarolják az apát a gyerekkel, annak láthatásával?

Figyelt kérdés
10ből 9szer ez történik! Miért? Miért jó ez bárkinek is? És most a tisztességes apákra, férfiakra gondolok, nem az alkoholista, bántalmazó patkányokat.
2018. febr. 19. 23:27
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:
De sajnos pl egy kétéves csöppségnél elég sokat kell várni, mire felfogja, megérti, hogy apa minden nap vele lett volna, de valaki ezt nagyon nem akarta!
2018. febr. 20. 07:42
 22/52 anonim ***** válasza:
62%
Nem tudsz az ilyen nővel mit tenni!!! majd kitombolja magát,sajnos az ilyen nem nyugszik mig szét rombolja az új kapcsolatot! Ahol ugye a pasinak valasztani kell,hogy kiteszie ennek az új párját vagy inkabb nem megy a gyerekhez.Ez a cél az exnek ,hogy ha neki nincs párja akkor az exenek se legyen!!
2018. febr. 20. 07:44
 23/52 anonim ***** válasza:
Nem tudtok mit tenni,csak rá hagyni .Jah amugy ha lesz nektek is gyerek akkor fordul a kocka ,akkor meg azert passzolna folyton rátok ,hogy nehogy a masik gyerek fontosabb legyen.:)
2018. febr. 20. 07:46
 24/52 anonim ***** válasza:
68%

Olyan apát meg nem zsarolt a környezetemben az anya, aki tényleg jó és gondoskodó apa volt, ez a helyzet. Tény, nőként irom, hogy bosszúállóak a nők akkor, ha megtudják hogy a ferj megcsalta őket, rosszabbak lehetnek, mintha forditva történik, a nő csalja meg a pasit.

Az expasim volt felesége se engedte a gyerekeket az exemhez (NEM miattam mentem szét, előttem még 2 bnő volt es 6 év), arra hivatkozva hogy a gyerekek ne lássák hogy a kapcsolatok ilyen ki-be járunk szinten működnek, eldobjuk ha nem jó,stb. Ma már ezt kicsit osztom is, nem tartom jónak ha azt látja a gyerek hogy 1-2 év után cserél partnert az egyik szülő. De az is tény hogy most h mi is valunk 2 gyerekkel, az exem be is vallptta a birosagon, hogy nem tudott mihez kezdeni a gyerekekkel amig kicsik voltak. Mondjuk most se tud, a gyerekekhez annyira nem ragaszkodik hogy magának akarja őket, ő tovabbra is csak a közös felügyeletért küzd.....

2018. febr. 20. 07:49
 25/52 anonim ***** válasza:
46%
Ezt tapasztalatból írom,hogy nalunk is ez volt .héttől 5 napot taliztak a gyerekkel.Ha 1 nem tudott menni a parom akkor már "látod apa nem szeret" duma volt.(munkaja miatt nem tudott) Aztan mikor jott nalunk is a gyerek akkor ,megfordult a kocka .Akkor johetett hozzánk akarmennyit sőt kétszer annyit is.csak nehogy a pici figyelmet kapjon.Amig nem volt gyerek nalunk csak a suli elott talizhatott a parom a gyerekkel,es onnan vihette el bárhová csak hozzank ne:)
2018. febr. 20. 07:51
 26/52 A kérdező kommentje:
Nincs szó új párról, semmmi ilyesmiről, én pl tök egyedül vagyok! Csak vitáknal és utána valopernel ez a legelső! "Nem láthatod a gyereket! Majd kéthetente pár órát! És ötéves koráig nem veheted el!"
2018. febr. 20. 07:52
 27/52 anonim ***** válasza:

23. vagy Kérdező! A 10ből 9et nem kötekedésnek szántam, valóban nem tudom az arányokat. Férfigyűlölőnek sem tartom magam, mert mindent a lehető legobjektívebben nézek, és lesz@rom a nemét, ha paraszt.

De ha ennyire érdekel a válasz, akkor kérdezz meg egy ilyen nőt, aki patkány módon zsarolja az apát.

Talán ezek a nők túl büszkék ahhoz, hogy elismerjék, elbukott a kapcsolatuk, de a saját javukra szeretnék a dolgokat fordítani, így minden eszközt megragadnak, hogy az apába rúgjanak...mert a gyerek örökre egy közös kötelék marad, így tetszőlegesen lehet kést forgatni...

Meg talán önismeretben ott jár, ahol a madár sirály. Sehol.

Ha meg az apa/férj tisztességes, akkor mégis hogy történhet meg, hogy így viselkednek vele?

2018. febr. 20. 07:54
 28/52 anonim ***** válasza:
59%
Jah es kb 2 év volt mire valahogy a nő tudta kezelni sajat magában ,hogy en vagyok a párja az exenek nem ő!! Es nem miattam valtak el,mielott sardobalas lenne.:) Ő tette ki a férjét aztan mikor a ferjem mar nem akart vele semmit megbeszelni hanem jottem én..akkor indult be a buli:) csak en nem foglalkoztam egyik jatszmaval sem.Tamogattam a parom,hogy menjen minel többet,az sem erfrkelt h nem engedi hozzanka gyereket mert en a gyerek erdekeit neztem hogy talizzanak az apjaval. most nagyon jo a gyerekkel a kapcsolatunk,szeret jonni hozzánk,de sokszor mondta ,hogy zavarja h anyuka folyton kerdezi mivan nalunk,stb.....
2018. febr. 20. 07:56
 29/52 anonim ***** válasza:
100%

"főleg a kisebb, 1-2-3-4 éves gyerekekre gondolok, akiket imád is az apjuk!"

Persze, imádja. Imádja, ahogy alszik, ahogy nézheti, amíg anya eteti, anya pelenkázza, anya beadja a gyógyszert. Esetleg este játszik vele fél órát, és mindenki el van ájulva, milyen remek apuka.

Aztán jön a dackorszak, mikor rá kell szólni, meg amúgy is megy nyúzni a büdös kölke, hogy "gyere, apa, játszani", és onnantól a gyerek már nem szerezhető.

És apuka hirtelen ráébred, hogy hinnye, hát neki nem jó a házassága! És elkezdi kergetni azokat a fiatal kiscsajokat, akinek nincs gyereke, és nem is akar a következő 10 évben. Azt ciki lenne bevallani, hogy az apukásdiba unt bele, ezért van millió oka annak, hogy a 10 éve működő házassága hirtelen miért lett rossz, pont a gyerek születése után.

Az anya kétségbe esik, és beveti az egyetlen dolgot, ami őt még a férje mellett tartja: a gyereket.

Alapvetően abban a tévedésben van, hogy a férje jó apa, és ugyanúgy szereti a gyereket, ahogy ő. Holott a kötődés a gondozása alatt alakul ki. Ebben pedig az a férfi egyszerűen nem tudja kivenni a részét egyforma mértékben, aki dolgozik.

Úgyhogy a gyerekkel zsarolás egyszerű tévedésen alapszik: a nők nem értik meg, hogy a férfi fejében ő és a gyerek szinte egyek, és a gyerekhez való viszonyát az határozta meg, hogy vele milyen a viszonya.

Viszont remek lehetőséget ad a férfinak, hogy ujjal mutogathasson az exére: teljes mértékben megérdemli, hogy otthagyta. Az egy dolog, hogy ugyanúgy otthagyta a gyerekét is, és meglepően könnyű túllépni ezen. De mindig lehet mutogatni az exre: én elvittem volna, de a ribi nem engedi. Az, hogy 40 fokos láza van, vagy osztálykiránduláson lesz hétvégén, az csak kifogás. De egy szabad hétvégéje van, amit a gyerekre tud ÁLDOZNI, akkor nem adja oda. Ő nem tehet róla, hogy legközelebb csak hat hét múlva ér rá.

Az exe, az a ribi, meg állandóan zaklatja a gyerekkel. Bűntudatot akar kelteni benne, azért hívogatja, hogy sír a gyerek, hiányzik neki, mikor viszi el. De ugye a gyerek nem fegyver. Majd Ő! megmutatja, hogy ellene aztán nem használja fel, nem ugráltathatja minden második héten, meg hogy menjen el érte az oviba, mert lerobbant a kocsija. Hogy is ne! Hozza, viszi, amikor akarja! Neki senki nem parancsol!

2018. febr. 20. 07:57
 30/52 A kérdező kommentje:
Megkerdeztem! Azt kaptam, hogy nem szeretem a gyereket, soha nem foglalkoztam vele! Pedig... Ha nem dolgoztam, mindig a gyerekkel voltam! Nincs hobbi, sport, barátok, csak a család, gyerek létezett! Anyuka duhenek, az élete alakulásának, minden problémájának én vagyok az oka! És ezért mindenbe rossz lettem a szemében!
2018. febr. 20. 07:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!