Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem tonkre a ferjem es a nojet?
Nálunk is hasonló a helyzet, anyuci felcsináltatta magát,amikor megtudta, hogy az apa jelölt el akarja hagyni, a párom meg a gyerek miatt adott egy esélyt a kapcsolatnak. Nem sokáig bírta, így elhagyta.(megjegyzem, mikor érezte, hogy ismét közel a vég, kitalálta, hogy akar még egy gyereket, előtte meg azt mondta, hogy neki elege van a gyerekből, nem bír vele) Közben megismerkedtünk,természetesen anyucinak nem tetszett ez, pedig több hónap telt el, és elkezdett áskálódni. Kitalált rólunk minden hülyeséget, közben könyörgött a páromnak, hogy menjen vissza hozzá.. Évek óta folyamatosan zaklat minket, bíróságra járkálunk, mert mindig több gyt-t akar, közben dicsekszik, hogy ő hogy bosszút áll rajtunk.
Nos nem jön be neki, boldogan élünk,és össze fogunk házasodni. Ő még mindig egyedül van, volt egy pasija, de ott hagyta a srác, és azt mondta nekem, hogy már ért, hogy a párom miért nem bírt vele maradni, még a gyerek miatt sem.
Természetes érzés a fájdalom és a bosszúvágy ilyenkor. Magadra koncentrálj! Sportolj az oldja a feszültséget. Adj magadnak időt feldolgozni.Csinálj olyan dolgokat, amik boldoggá tesznek, hogy újra jól érezd magad a bőrödben.
(Megcsalt feleségként írtam.)
A ket ocska szereto aki itt naivan mindent elhisz amit nos pasija dumal nevetsegesek vagytok
Egy hazassagban hiszitek vagy sem a szexbol lesznek a gyerekek tehat a ti draga ev ferje nagydijas pasitok csinalta fel az asszonyt.
Es tervezgettek eskuvot es csaladot ? Hahaha majd ugy fog rolatok is beszelni mint az exerol
Karma baby karma
Kerdezo nem kell tokretenni a faxa utan szalado exed tonkreteszi o sajat magat.
Dolj hatra es elvezd a musort.
Egy fontos dolog vissza ne fogadt hagyd ott csuszni a kuszob elott a ferget
23
21-es én voltam. És amikor mi összejöttünk a párommal ők már nem voltak együtt..Amúgy nem voltak házasok. Szexeltek, igen, ezt soha senki nem tagadta, de amikor a nő azt hazudja, hogy gyógyszert szed, az egyáltalán nem számít közös döntéshozásnak.
Gondolom hasonló cipőben jársz mint a kérdező, ezért megértem a kiakadásod. A karmában pedig jómagam is hiszek, és remélem meg is kapja mindenki amit adott, ami azt illeti, én nem félek tőle, neked viszont lehet imádkozni kéne, hogy ne üssön vissza, ha az életben is ilyen rosszindulatú vagy
Utolsó,én vagyok a másik. Nálunk az exnő egy bálna és lenyomta erővel amikor ki akart szállni (gyógyszert sosem volt hajlandó szedni). Direkt kiszámolta a peteérését és addig "éheztette" aztán rámászott. Ez sem éppen közös tervezés,sőt a nemi erőszak határát súrolja az erővel kényszerítés és lefogás...de biztos ez a normális.
Rólam senki nem fog így beszélni,mert én nem egy elmebeteg állat vagyok. Anyuka pár napja leugrott a lépcsőről és feljelentett hogy megvertük.Jár neki a nagy taps. Egyébként meg,nem egy szoknyapecér,életében összesen két nője volt. Én vagyok az egyik. Szóval nem lesz következő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!