Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Meddig illik, kell támogatni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig illik, kell támogatni egy apának a gyerekét és mennyivel?

Figyelt kérdés

A rokonságban történik az alábbi eset. Én nem is foglalok állást, mert nem tudnék egyik fél javára sem dönteni a vitába.

A 19 éves lány a szülők már rég elváltak. apuka rendesen fizeti a gyerektartást és azért amiben tudja, segíti a leányzót. Pl, most nyelvtanfolyam felét fizeti, tavaly a jogsi felét állta.

Most készül egyetemre a lány. Albérlet, tankönyvek, megélhetés, lehet még tandíj is.

Az apuka jelezte, hogy többet már nem tud adni azon felül, amit eddig ad.

Szerintetek kinek van joga felháborodni.

2010. jún. 11. 18:07
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
*igazam?
2010. jún. 11. 19:06
 22/41 anonim ***** válasza:
76%

Márpedig, mégha rokon is nem ártana elmondani neki a véleményed.Mert ezt fogja hajtogatni a gyereknekés szépen összeveszíti a lányt az apjávalaki eddig is nagyon rendes volt és a kötelezőn felül is támogatta a gyerekét.

A lány pedig szépen dolgozzon az egyetem mellett. nem ő lesz az egyetlen

2010. jún. 11. 19:10
 23/41 anonim ***** válasza:
22%

Általánosságban: Miért védi mindenki az apát? Felháborító. Aki csak a gyerektartást fizeti, és nem érdekli a saját gyereke, az egy szánalmas undorító ember. Igenis ugyanúgy vegyen részt a lánya életének építésében. Ha meg nem akar, akkor egy jellemtelen hulladék, mint az én apám is. Az eszem megáll.

Kérdésre: Viszont ha jól értem, a kérdezőt, itt az apa nem csak a gyerektartást fizette, hanem többet. Szóval, ha most azt mondta, hogy nem tud többet adni, akkor ezt el kell fogadni. Mégse lehet elvárni tőle, hogy neki ne maradjon semmi.

2010. jún. 11. 19:17
 24/41 anonim ***** válasza:
100%

Hogy meddig kell támogatni?

Mikor elváltunk,a lányomat nekem ítélte a Bíróság.én neveltem fel, juttattam ki az életbe. Az anyukától soha egyetlen fillér tartásdíjat nem kaptam.Huszonéves volt a lányom, mikor az anyukája megkérdezte, mit vagy oda a gyerekért, nem is te vagy az apja.És igazat mondott.

Kedves 19:17,Próbáld máskor egy kicsit visszafogni magad,mert a Hölgyek között ugyanúgy vannak, akiket ellehet ítélni.

2010. jún. 11. 20:21
 25/41 anonim ***** válasza:
78%

Köszönöm 20:21!!!

:(

2010. jún. 11. 20:32
 26/41 anonim ***** válasza:
49%
Miért kell lepontozni azt aki megkérdezi, hogy miért csak az apa részéről áldozat ez, és az anyának kutya kötelessége kiállni a gyerekért (ha már más nem teszi)?
2010. jún. 11. 20:33
 27/41 anonim ***** válasza:
56%
Kedves 20:21! Igen, ha egy anya hagyja el a gyermekét, az ugyanúgy egy jellemtelen ember, ez kinek nem nyilvánvaló?? Itt az apáról volt szó, ezért írtam róla.
2010. jún. 11. 20:40
 28/41 A kérdező kommentje:
Én nem pontozok
2010. jún. 11. 20:42
 29/41 anonim ***** válasza:
74%

Ha nincs pénz akkkor nincs mért kéne ezzen felháborodni,

a pénzt nem lehet kiszarn', ezt mindenkinek le kell nyelni.

Amúgy az albérlet nem kötelező és ha valaki csak tandíjas suliba jutt be tök felesleges egyetemre költeni, bocsi de ha a gimiben nem volt segge rendesen tanulni munka, bulik mellet se lesz.

2010. jún. 11. 20:43
 30/41 anonim ***** válasza:
52%

Hát igen.A párom előző házasságából van egy lányunk, aki nem jár egyetemre, 23 éves és dolgozik.Ennek ellenére, amíg nem volt ilyen szahar az anyagi helyzetünk rendszeresen támogattuk nagyobb összeggel havonta.Most már csak csurran, cseppen, de igyekszünk.És ez a lényeg.

Szerintem anyagi erőn és jóindulaton múlik.Mindenki csak annyit tud adni, amennyit tud nélkülözni.

2010. jún. 12. 00:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!