Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van itt valaki, aki tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt valaki, aki tényleg azért hagyta el a házastársát, mert az akart/nem akart gyereket?

Figyelt kérdés
Jól működő kapcsolatban élek, persze hullámvölgyek mindenhol vannak. A legelején (11 éve) tisztáztuk, hogy soha nem akarunk. Erre most volt egy “bébibumm” körülöttünk, minden ismerős és rokon szül, és kibökte, hogy de ő mégis szeretne. Akkor most?? Erre nincs kompromisszum. Tegyem ki a szűrét, hogy babázhasson? Mert én továbbra sem akarok. Ennyi volt a házasságom?
2018. márc. 20. 14:39
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik főiskolai barátnőm ezért vált el. 15 éves koruktól együtt voltak, ugye akkor még nem merül fel ez a téma. Aztán később ő tudatta a párjával, hogy nem akart gyereket, amibe a srác bele is ment. Összeházasodtak, majd a srác az évek múlásával érezte, hogy mégis akar. Jó volt egyébként a házasságuk, de ebbe tényleg nincs kompromisszum. 2 éven belül mindketten találtak új párt, a srácnak már 2 gyereke van.
2018. márc. 20. 14:47
 2/22 anonim ***** válasza:
88%

Engem hagytak el ezért. Én ugyan már a legelején tisztáztam, hogy nem akarok, aztán a csaj - mint utóbb kiderült - abban reménykedett, hogy majd idővel meggondolom magam.

Nem, nem gondolom meg magam.

2018. márc. 20. 14:57
 3/22 Izabella220 ***** válasza:
93%
Hát ez sztem nagyon nagy áldozat amot nem várhatunk el a párunktól.Szóval ha az egyik fél akar a másik nem az nem illik sehogyse össze.
2018. márc. 20. 15:01
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Nem házastárs volt, de együtt voltunk 5 évet. Neki azóta sincs gyereke, nekem lett eddig kettő, persze nyilván nem jöttem össze az első emberrel aki szintén akart.
2018. márc. 20. 15:14
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen, rengeteg ilyet ismerek. A szűk környezetemben is pont most ment szét két pár, mert egyikük barátnője/felesége sem szeretett volna gyereket, a férfiak pedig igen. Ez egy olyan dolog, amiben nem lehet kompromisszumot kötni. Vagy akar valaki vagy nem. Jobb esetben igen, ennyi volt a házasságod, rosszabb esetben veled marad, de akkor egész életében bánni fogja és megkeseredett lesz.
2018. márc. 20. 15:27
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen, rengetegen, és ez a legjobb döntés ebben az esetben, ha a másik nem gondolja meg magát véglegesen. Én is inkább szakítanék ilyen esetben, ha azt látnám, hogy a másikban tényleg feléledtek a szülői ösztönök, és nemcsak divatból kezdi el mondogatni, hogy mégis jó lenne. Ha ott tartanám magam mellett, a másik nem lenne boldog.
2018. márc. 20. 15:55
 7/22 A kérdező kommentje:
Na b+... az szép. És az a legszebb, hogy tudom, hogy igazából nem is akarja, csak most bolondult meg ettől a sok csecsemőtől, de ha itt ordítana nekünk, akkor ő lenne az első, aki idegösszeomlást kapna, mert hogy ő ezt nem bírja. Hát jól van, akkor majd én nélküle leszek boldogtalan, ő meg a jövendőbelijével, meg a gyerekeivel. Nagyszerű az élet.
2018. márc. 20. 16:54
 8/22 anonim ***** válasza:
72%

Változnak az idők, meggondolhatta magát. Ezért kár így háborognod, meg riszteletlenül beszélned róla.

Nekem is van olyan férfi ismerősöm, világ életében nem akart gyereket. Amikor a jelenlegi parjával összejöttek, vele is tisztázta, megmondta neki, hogy ő nem akarja megfosztani őt az anyaságtól, úgyhogy ha gyereket szeretne, el kell válni útjaiknak. De a nő végül maradt. Aztán maga a pasi gondolta meg magát, pedig nem lett nyaggatva vele. Mostmár 2 gyerekük van, és még egyet szeretnének.

Szóval változhatnak az elképzelések, ez mindig benne van a pakliban.

2018. márc. 20. 18:01
 9/22 anonim ***** válasza:
21%
Sokan vannak, akik azért akarnak gyereket, mert látják a közösségi médiában, hogy az azonos nemű kortársaik milyen figyelmet kapnak amikor teszik ki a gyerekes fotóikat. Ez persze eléggé szánalmas, de attól még létező jelenség. Nyilván azt senki nem írja ki, hogy már x órája üvölt a gyerek és már nagyon elege van belőle, mert az nem illik a fb az-én-életemben-minden-tökéletes világába.
2018. márc. 20. 18:04
 10/22 anonim ***** válasza:
53%

7:

De mi az hogy tudod hogy így lesz?

Én is úgy jöttem össze vele, hogy nem akarunk, aztán 5 évvel később úgy váltunk szét, hogy már akartam. Most pedig hogy vannak gyerekeim, még mindig akarom őket, nem bántam meg a dolgot.

Az emberek változhatnak.

2018. márc. 20. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!