Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi a véleményetek erről?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről? Főleg elvált férfiak véleménye érdekelne.

Figyelt kérdés

A feleségemmel 10 éve vagyunk együtt, idáig egyáltalán nem érdekelte mivel foglalkozom, nagyon ritkán beszéltünk a cégről és a munkáról. A céget a házasságunk után alapítottam egy barátommal, de 2 éve kivásároltam őt, mert másik vállalkozásba akart fektetni, szóval most 100% saját tulajdon.

A feleségemmel jó a kapcsolatunk, sokat beszélünk egymással, nem érzem, hogy megromlott volna a viszonyunk, gyerek nincs.

Az elmúlt 1 hónapban egyre többet kérdezősködik a párom a céges ügyletekről, hogyan megy a cégnek, mennyi megrendelés van, milyen beruházások történtek és hasonlóak. Először nem is foglalkoztam vele, de az egyik barátom bogarat ültetett a fülembe, hogy legyek észnél,mert lassan feltérképezi mennyi pénzre számíthat ha válásra kerül a sor. Egy családi házba lakunk, aminek egyik felét örököltem, a másik feléhez kölcsönt kellett felvennem, de jó részét már a házasságunk után fizettük vissza + történt bővítés és felújítás is. Elbizonytalanodtam. Nemrég beszéltem egy ügyvéd barátommal és felvilágosított, hogy a ház kb negyede a feleségemé, a cég fele szintén az övé, hiába vagyok kizárólagos tulajdonos.

2018. márc. 7. 11:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
58%
A barátod szarkeverő, ez tuti.
2018. márc. 7. 14:54
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerencsére azért tudja, hogy van egy céged:) Mennyit vagytok együtt?
2018. márc. 7. 18:42
 13/15 anonim ***** válasza:
65%

Egyáltalán miről beszélgettek?

Egy családban persze van ezer más egyéb téma is, de Nálatok gyerek sincs. 10 éve óta soha nem érdekelte a munkád. Se az,hogy mit csinálsz, egyáltalán van-e nyereség, ráfizetés, fáradt vagy-e, semmi.

És gondolom akkor az Ő munkája se téma.

Sok furcsa kapcsolat van, de ez most engem kapásból meglep.

2018. márc. 7. 19:48
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem is ok nélkül aggódsz. De egyébként jogilag övé a fele, ez így működik. Nyilván vannak lehetőségek kimenteni a pénzt, ezt jó lenne ügyvédtől megkérdezni.

Én elváltam, szóval tudom, az ördög sosem alszik. Mikor válásra került a sor elkezdett követelőzni, ennyi meg ennyi gyerektartást (sokat mivel külföldön dolgozom), mondom anyukám fogd vissza magad mert a bíróság a magyar keresetek alapján állapít meg gyerektartást,és téged nem foglak eltartani. A gyerekek összes szükségletét én állom jelenleg, nyilván ha otthon dolgoznék ez nem így lenne. De ezt én akartam így, nyilván bűntudat is hogy nem vagyok ott velük. Egyébként ő ennél jóval több pénzt akart. Előtte sosem volt anyagias.

2018. márc. 8. 11:22
 15/15 anonim ***** válasza:

Hát nekem az egész helyzet abszurd, 10 év együtt, ilyen fokú - kölcsönös érdektelenség mellett?

De hát minden változásnak oka van.

Ha ilyen sötét elgondolásaid vannak, akkor csináljon az ügyvéd egy off-shore céget (2-400 ezer), vidd abba át a tevékenységet és vagyont, a te neveden levőt meg vidd le alfába, minimális vagyonnal és bevétellel.

2018. márc. 17. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!