Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főképpen lányok véleménye érdekelne, ti mit gondoltok, mit tennétek?
voltam hasonlatos szituban exemmel, az öccse gyűlölt engem, és folyton azt hangoztatta hogy a csajok csak alkalmi dugópartnerek, kefélgessen amíg még kíván de idővel nézzen más lány után, párszor tett olyan megjegyzéseket is hogy miért is nem haltam még meg balesetben vagy a motoron ülve (az exem, én is meg az öccse is motorozunk) meg hogy semmilyen szerelem nem tart eléggé..szóval voltak durva dolgok. közben meg ő is küldözgetett tovább az exemnek meztelen képeket a csajoktól akik neki küldék a képeket...
mi végül nem nagyon tudtuk megoldani a dolgot, a srác egy idióta volt, nem lehetett vele beszélni, meggyőzni, semmi. a vége az lett hogy én teljesen elszakadtam a családjától, nem találkoztam velük többé, de párom persze ott volt vele, és végül ez is közrejátszott a szakításban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!