Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ferfiak velemenye erdekelne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak velemenye erdekelne, mit gondoltok egy ilyen testrol?

Figyelt kérdés

Sajnos eleg szeles a hatam es a vallam a testemhez kepest, nektek ez mennyire lehet zavaro? Vagy ugy osszessegeben mit gondoltok, ha eloszor meglatjatok ezt a testet?

[link]

2017. febr. 12. 10:00
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
39%

Hát ne is haragudj, de nem túl esztétikus. Sajnos így max velem kell beérned, mert nálam jobbat nem fogsz kapni.

(jóvanazúgy :)

2017. febr. 12. 10:06
 2/24 anonim válasza:
100%

Szerintem szép formás alakod van, nincs miért szégyenkezned.

Teljesen jól néz ki és a hátad is normális.

2017. febr. 12. 10:07
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj nem vagy esetem. Tokeletes az alakod de engem ami beindit a picit kerekebb lanyos test. Es a kevesbe izmos.

Baratnomnek megmutattalak o itt dobta el magat h ilyen jo no akar lenni mi te. Szoval no para

2017. febr. 12. 10:07
 4/24 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Sajnos buta voltam es nagyon kover (tobb, mint 100 kg) es valahogy nem latom magam aranyosnak egyaltalan meg mindig, ezert erdekelne kivulallok velemenye. Illetve nagy darabnak latom magam, a szeles hatam miatt is, amivel nem nagyon tudok mit kezdeni 😕
2017. febr. 12. 10:21
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Baratnom uzeni: ne aggodj a kulsod miatt total "dög" vagy.

Asszem 3as voltam.

2017. febr. 12. 10:24
 6/24 anonim ***** válasza:
78%
Ti nők, micsoda nüansznyi butaságokon fenn tudtok akadni... "elég széles a hátam és a vállam a testemhez képest"... És ilyen apróságok miatt totális önképzavar lesz úrrá rajtatok. Tök jól nézel ki, nagyon jó alakod van, semmi gond nincs vele. Bár én a nőkön az arcukat nézem meg mindig, nekem az a lényeg, és ez esetben sajnos - csúnya szóval élve - "kielégítetlen" maradtam:)
2017. febr. 12. 10:32
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Objektíven nézve több, mint jó. Szubjektíven már nem, de ennek más okai vannak.

De summázva: O.K.

2017. febr. 12. 10:34
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy férfiak válaszát kérted, de én nőként ölni tudnék ilyen alakért!
2017. febr. 12. 10:46
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen kívánatos testet látok, jó sportos.
2017. febr. 12. 10:55
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Edzenem kellene, hogy férfiasan mutassak melletted.
2017. febr. 12. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!