Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a mondatról? Egy közösségi oldalon láttam és érdekelne, hogy ti mit gondoltok erről.
ez igaz
mindig az aranyosság :)) ne legyen vékony,és kövér se.
Nem tudom,ez kicsit igy szánalmas és beteges..
A vékony lányok mondják ezt a kövérekről,de forditva is igy megy.
Nem lehet mindenki tökéletes,nem mindenkinek ugyanaz a véleménye,ezért is nincs 2 egyforma ember a Földön szerencsére..
Mindenkinek mások az igényei,valaki a ducibbakat,valaki a vékonyakat szereti.
Én nem vagyok sem csontsovány sem elhizott..igaz hogy sokat nasizok,de remélem hogy nem fogok elhizni :D
Én vékony lány vagyok, egyáltalán nem bántom a kövéreket, és szerintem ez hülyeség, a vékony és a duci lányokra nézve is, ráadásul elég sértő.
Nekem rosszul esik, mert nem vagyok anorexiás, kb két óránként rengeteget eszek, de a genetikám miatt nem hízok. Van olyan ismerősöm, aki legalább 3 éve fogyózik, ráadásul ő is 16 éves, és még mindig túlsúlyos, pedig annyira nem volt vészes. Ráadásul pedig elég intenzíven diétázik, gyümölcs napokat tart, mindenből diétásat eszik, nagyon figyel kalóriákra, reggelente futni jár, táncra jár (ami elég fárasztó), otthon edz, köpölyözésre jár, figyel a bőrére, mégse kell senkinek, úgy, ahogyan én se, pedig egyik se a mi hibánk, de amiatt a hülye idézet miatt (is, hiszen nem teljesen emiatt van) még csak a közelünkbe is kerülnek a pasik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!