Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak velemenye erdekelne, mit gondoltok egy ilyen testrol?
Figyelt kérdés
Sajnos eleg szeles a hatam es a vallam a testemhez kepest, nektek ez mennyire lehet zavaro? Vagy ugy osszessegeben mit gondoltok, ha eloszor meglatjatok ezt a testet?
2017. febr. 12. 10:00
11/24 anonim válasza:
Sportos alakod van, szerintem ez mindenképpen előny!!!
Jól nézel ki, én nem aggódnék!
13/24 anonim válasza:
Hogy fogytál le 100 kilóról? Tényleg érdekelne!
14/24 anonim válasza:
13-as képzeld el szerintem diéta és megfelelő mozgás... és nem pedig csodatabletta, ami hírtelen ledobja a kilóidat, csak megkéne emelni a seggét annak aki fogyni szeretne, tisztelet a kivételektől akiket valamilyen betegséggel súlytott a jó isten és nem tudnak fogyni.
15/24 anonim válasza:
Azt, hogy de rá csapnék a popódra... :D Egyébként szerintem nagyon is jó alakod van, bár azt nagyon nehezemre esik elhinni, hogy te valaha is voltál 100kg körül...
16/24 anonim válasza:
Tényleg séles a hátad, de nem ront az összképen.
17/24 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Kicsivel tobb, mint egy ev alatt fogytam le 100-rol 65-re. Most jelenleg 58 vagyok (170cm), de ezt a fennmarado par kg-ot kemeny munkaval es odafigyelessel szinten tobb, mint egy ev volt! Oda kell figyelni a kajalasra es nem ossze-vissza zabalni!! Mar attol latvanyos eredmenyeket lehet elerni, es ha van ra lehetoseg sport-mozgas minden mennyisegben!
2017. febr. 12. 16:13
18/24 anonim válasza:
Én elhiszem, hogy fogytál, csak a bőröd messze nem mutatja a -40kg által hátrahagyott jeleket...
19/24 anonim válasza:
tuti, hogy te 100 kg voltal? :D
20/24 A kérdező kommentje:
Nem, tobb, mint 100 voltam, mert kb 3 hete dietaztam mar, mikor eloszor merlegre alltam. Sajnalom, azt, aki nem hiszi, szerintem mindenki gondolhatja, hogy egy 20on eves lany nem poenbol irja ezeket, mert annyira nem nagy buli egy mazsasnak lenni 😂
2017. febr. 13. 06:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!