Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nem tudom mit tegyek: váljak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit tegyek: váljak vagy ne? Ti mit tennétek? Borzalmasan érzem magamat.

Figyelt kérdés

11,5 közös év van mögöttünk, ebből az utolsó 2-ben kezdett el minden megromlani.

több oka van, a legsúlyosabbak az anyagi nehézségek,és hogy a két pici gyerek miatt rá kevesebb jutott belőlem mint korábban, és hogy ő annyira bezárkózó tipus, hiába próbáltam kommunikáélni stb, nem nyílik meg nekem.

Most ott tartunk, hogy kiderítettem, hogy 5 hónapja van valakije, akivel állítólag halálosan szerelmesek egymásba, de a nő nem vállalja fel a kapcsolatukat és visszahajtotta hozzánk.

A férjem esküdözik hogy csak velünk akarja megélni a jövőjét és az eszemmel tudom is, hogy örülnöm kéne hogy egyáltalán hazaadja a fizetését és próbál igazán jó apa lenni - de én úgy érzem, elsorvadok a szeretetlenségben.

Hozzátartozik a történethez, hogy nem tudunk különköltözni. Gyakorlatilag nyomorognánk a gyerekekkel, hacsak nem vállalnék valami tisztességtelen munkát.

A barátnőim szerint le kellene nyelnem a méltóságomat és CSAKIS a gyerekek érdekét figyelni, de én kételkedem benne, hogy ez a légkör a javukra válna...

Annyira fáj ez az egész. Az életem több mint egyharmadát Vele éltem le, szeretem őt - de széttaposta a lekemet azzal, hogy nem a mi kapcsolatunkat próbálta menteni, hanem máshol kereste a boldogságát.

Annyira tanácstalan vagyok... :(

2010. jún. 6. 22:22
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
63%

Keres egy munkát, és egy szexpartnert.

Egálban lesztek te anyagilag megerősödsz és utána elgondolkodtok rajta hogy vége vagy újra próbálkoztok mert a legrosszabbon már túl vagytok.

2010. jún. 6. 23:20
 22/38 anonim ***** válasza:
80%
Lehet nyitott a házasság, amíg a gyerekek ki nem repülnek.
2010. jún. 6. 23:30
 23/38 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a kérdező nem az a fajta aki bírna nyitott házasságban élni vagy aki szexre vágyik. Ő szeretetre, ölelésre, szerelmes pillantásokra, melegségre vágyik. Legalábbis ahogy a szavaiból kivettem.

Kedves kérdező!

A gyerekek valóban megérzik, ha valami nincs rendben otthon. De ha nem veszekedtek sokat és nincs állandó harc akkor azért nem lesz akkora probléma.

Én sokszor kívántam szüleim bár elváltak volna (apám erőszakos, alkoholista) de akkor anyukámmal utcára kerültünk volna. Nem tett jót, de annyira nagy kárt sem okozott. Rágondolok néha, hogy hát mennyire más lett volna, de most már mindegy. Nagy levegőt veszek és nem gondolok rá. Pedig nálunk nem csak az állandó frusztrált légkör volt, hanem szinte minden napos rettegés, menekülés, verekedés, sírás.

Az se tesz jót a gyerekeknek, ha nyomorban élnek és össze-vissza hurcolja őket az anya mert nem tudja fizetni tovább az albérletet és menniük kell vagy az utcán vannak vagy esetleg mindig másnál húzzák meg magukat. Akkor nem lesz otthonuk, sosem fogják tudni milyen az a hely.

Szerintem próbáljatok meg együtt maradni, amennyiben A FÉRJED SZERETI A GYEREKEKET. És még valamennyire téged is.

Elmehetnétek terápiára vagy valami hasonlóra.

Ez így kicsit érdekes, hogy a nő küldte el a férjed. Tehát akkor ha ő nem hajtja el otthagyott volna titeket érte? Erre rá kellene kérdezni és most már tegye ki a lelkét érted az az ember, mutassa meg, ha szeret. Ne higgy neki rögtön, BIZONYÍTSON!

Tudom ezt a nőknek nehéz lehet megérteni, de ez sokszor véletlenül alakul így. Ha a feleség nem ér rá (mindegy, hogy gyerekek vagy mi miatt) és elhanyagolja a férfit akkor az rosszul érzi magát. Kicsit ahhoz hasonlítható, mintha megsértve érezné magát. Csak ezt nem feltétlenül mutatja vagy mondja ki.

És akkor félrelép. Sokszor épp azért mert szereti a párját és szenved belül amiért így elhidegültek egymástól.

Ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne helyrehozni.

Abban viszont biztos vagyok, hogy nagyon ajánlott lenne leülnötök megbeszélni mindent. Nem vagyok benne biztos, hogy ő tudja mi most a helyzet te mit érzel. El kellene mondanod neki, hogy mi bánt, amit itt is leírtál.

Akkor lehetséges, hogy megértené mit vársz tőle és mit kell tennie és sikerülne megmenteni a kapcsolatot.

Ha veletek akar lenni akkor biztosan szeret még téged. Gondolom te is szereted, csak ez a sok rossz dolog meggyötört téged. De ezt helyre lehet hozni. Idővel meg fogsz tudni neki bocsátani, bár ezeket elfelejteni nem lehet. De találhatsz rá magyarázatot és megértheted. Persze ez majd később jön. Amennyiben a férjed hajlandó tenni érte.

Mondd meg neki, hogy adsz neki egy utolsó esélyt (ne hangsúlyozd, hogy nem lenne hová menned, higgye csak, hogy gond nélkül otthagynád szóval legyen tétje a dolognak) ha megmutatja, hogy szeret titeket.

Mindenképp beszélj neki az érzéseidről.

Remélem sikerül beszélned vele és kicsit könnyebb lesz minden.

u.i.Egyébként mennyi idősek is a gyerekek?

2010. jún. 7. 00:31
 24/38 anonim ***** válasza:
100%

00:31 vagyok

A legfontosabbat kihagytam: Megbecsülésre és tiszteletre vágyik szerintem a leginkább.

Ha most ő is félrelépne (bosszúból) vagy bármi hasonlót tenne azzal csak magának ártana mert később szétszedné a lelkiismerete. Ugyanez a helyzet, ha külön költözne és tisztességtelen munkával keresne pénzt.

2010. jún. 7. 00:38
 25/38 anonim ***** válasza:
80%
23.01 essel nagyon nagyon egyetertek ugyanazt csinalnam!!!!mikor mar minden sinen van dobbantanenk:D:D
2010. jún. 7. 04:44
 26/38 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem is kompromisszumot kéne kötnöd.Együtt rontottátok el.Igen, megcsalt, nem a ti kapcsolatotokba fektette az energiáit.És te?Te sem...

Oké, te nem csaltad meg, de elhanyagoltad és nem figyeltél rá, nem kezelted partnerként.

Ő már megkötötte a maga kompromisszumát azzal, hogy nem a nőt választotta, bár szereti, hanem a családját.

próbálj megbocsátani, és ha képes vagy erre, akkor! maradj a házasságban.

2010. jún. 7. 08:15
 27/38 anonim ***** válasza:
Fantasztikusak vagytok,elképzelni nem tudjátok milyen jó válaszokat adtok...thx!
2010. jún. 7. 11:43
 28/38 anonim ***** válasza:
57%

Miért akarsz válni?

Mert írtál itt minden félét,pénzhiány,kisgyerek,megcsalás...

Most akkor?

Írod,hogy nem a ti kapcsolotototokat próbálta menteni....miért te?

Az természetes dolog,hogy az ember boldog akar lenni.Melletted az lehetett?mert ha nem,akkor okkal kereste más mellett.Ráadásul nem is akárki mellett,hiszen az a másik nem elvette a családjától,hanem te is írtad visszahajtotta.Kvázi talált egy különb nőt nálad,mégis titeket akar.Most már csak annyi a dolgod,hogy boldoggá tedd!

2010. jún. 7. 11:49
 29/38 anonim ***** válasza:
79%

23.01:Már ne is haragudj,de hol a gyerekek érdeke ott,ahol anya tudatosan lenyúlja apát,ahol megjátsza a családot,aztán egyik pillanatról a másikra kiszakítja őket ebből?

Ajánlom neked olvasásra a "pecsét a karodon" című könyvet,főként a folytatását...

2010. jún. 7. 11:57
 30/38 anonim ***** válasza:
47%

Most mit véditek azt a r¤hadékot, aki legszívesebben lelépett volna vmi R|BIVEL??? :O

Nem igaz, hogy szerencsétlen nőt hibáztatjátok, aki otthon volt a 2 gyerekkel, hogy tönkrement a házassága... El sem hiszem, hogy vannak ilyen emberek, komolyan!!!

23:01-nek tökéletesen igaza van, ennyi!

A gyerekeknek anya kell elsősorban és nem egy olyan apa, aki csak azért van veletek, mert jelen esetben nem tud máshova menni, mert otthagyta a R|BIJE!!!

2010. jún. 7. 12:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!